0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Ateroscleroza - tratament naturist

Ateroscleroza este un proces patologic complex determinat de dereglarea metabolismului lipidic, fapt ce duce la ingrosarea peretilor arterelor si consecutiv la tulburari de irigatie sanguina. Pe peretele vascular (membrana interna) se depun molecule de LDL "colesterol rau", trigliceride si saruri de calciu, ingrosandu-l.
Diametrul arterelor se micsoreaza, se poate ajunge chiar la obturarea lor, care este cauza de infarct miocardic, accident vascular cerebral (AVC), boli organice etc. Chiar daca vasele nu se infunda total, prin ele nu mai circula destul sange pentru a hrani creierul, inima, rinichii si alte organe. Boala insidioasa, se poate declansa inca din tinerete si in lipsa unui tratament corect conduce la complicatii cardiovasculare severe.
Ateroscleroza este o boala de natura degenerativ-distrofica si metabolica a sistemului arterial, cu localizare in special la nivelul arterelor cu rol functional important: aorta si ramificatiile sale, arterele coronare, cerebrale, renale, mezenterice, ale extremitatilor.

Cauzele aparitiei aterosclerozei: Prezenta de radicali liberi in sange, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, fumat, diabet, varsta avansata, ereditate, obezitate, alimentatie nepotrivita, sedentarism. Hipercolesterolemie - nivel ridicat de LDL"colesterol rau"si trigliceride , nivel scazut de HDL "colesterol bun" in sange.
Hipertensiune arteriala - cand pe vasele de sange se depune prea multa grasime, iar presiunea arteriala este mare, ele se pot sparge. Fumat - nicotina si bioxidul de carbon sunt factori toxici favorizanti ai leziunilor peretelui arterial.
Diabet - favorizeaza dezvoltarea aterosclerozei prin tulburari de troficitate ale peretelui arterial si prin alterari de metabolism cu dislipidemie, hipercolesterolemie si trigliceride crescute prezente in aceasta boala.

Ateroscleroza devine boala manifesta cand teritoriile insuficient irigate de vasele lezate (viscerele si extremitatile) ajung sa sufere in mod secundar. De obicei suferinta este extinsa, caz in care este vorba de poliscleroza.
Ateroscleroza cerebrala cu manifestari clinice ca somnolenta, amnezie, scaderea capacitatii intelectuale, tulburari de memorie mai ales fata de evenimentele recente, dementa, iritabilitate.
Ateroscleroza coronariana se manifesta prin accidente paroxistice, angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct de miocard, ateroscleroza fiind cea mai frecventa cauza a infarctului de miocard. Ateroscleroza gastrointestinala cu meteorism postalimentar, dureri enterice, malabsorbtie a nutrientilor.
Ateroscleroza extremitatilor se manifesta prin sindromul ischemiei periferice. Nefroangioscleroza sau hipertensiune reno-vasculara poate fi urmarea aterosclerosclerozei renale.

Tratament naturist in ateroscleroza:
Alimentatia joaca un rol foarte important in profilaxia aterosclerozei: fara grasimi animale, cafea, tutun, alcool, carne mai putina si mai multe legume, fructe si uleiuri presate la rece.

Produse naturiste CaliVita necesare in profilaxia si tratamentul aterosclerozei

Mega qProtect - Contine Ginkgo biloba, coenzima Q10 si antioxidanti. Ginkgo biloba are indicatii terapeutice in: hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, pre si post infarct miocardic, angina pectorala, varice, hemoroizi. Coenzima Q10, se bucura de un deosebit interes in lumea medicala datorita efectelor sale benefice in bolile cardiovasculare: aritmii cardiace, infarct miocardic, angina pectorala, cardiopatia ischemica, previne stopul cardiac, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, varice, hemoroizi.
Garlic Caps - In boli cardiovasculare: concentratul de usturoi este foarte eficient in hipercolesterolemie si trigliceride crescute in sange; hipertensiune arteriala - are efect vasodilatator si hipotensor asupra arterelor cerebrale, periferice si retiniene; ateroscleroza - protejeaza arterele de depunerea de colesterol; cardiopatie ischemica, inhiba calcifierea arterei coronare, combate tahicardia si spasmele coronariene raspunzatoare de crizele de angina pectorala si infarct miocardic.
Super Soya Lecithin (sau Triple Potency Lecithin) - Lecitina este o substanta bogata in acizi grasi nesaturati indispensabili organismului (acid linoleic si acid linolenic) care au capacitatea de a se fixa selectiv asupra colesterolului acumulat in sange. Lecitina favorizeaza sanatatea cardiovasculara, intervine in metabolismul lipidic, scade nivelul LDL "colestrol rau" si creste nivelul de HDL "colesterol bun", previne formarea placilor de aterom (depozite de colesterol), dizolva eficient depunerile de colesterol de pe peretii vaselor sanguine, scade vascozitatea sanguina, mentine elasticitatea peretilor vasculari, revigoreaza functiile inimii, fortifica musculatura cardiaca. Lecitina este folosita cu succes ca tratament naturist in hipercolesterolemie si trigliceride crescute in sange (factori favorizanti ai bolilor cardiovasculare), ateroscleroza, arteriopatie obliteranta, accident vascular cerebral, aritmie cardiaca, angina pectorala, cardiopatie ischemica.
Cholestone - Produs naturist foarte eficient in profilaxie si tratament: hipercolesterolemie, trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, retinopatie, accident vascular cerebral, angina pectorala, tahicardie, aritmie cardiaca, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, steatoza hepatica (ficat gras), litiaza biliara colesterolica.

Produse naturiste CaliVita necesare in profilaxia si tratamentul aterosclerozei:

MEGA qPROTECT - 3x1 tablete/zi.

GARLIC Caps - 3-6 capsule/zi.

SUPER SOYA LECITHIN (sau TRIPLE POTENCY LECITHIN) - 3x1 capsule/zi.

CHOLESTONE - 3x1 tablete/zi.

In tratament se va administra Mega qProtect impreuna cu unul din urmatoarele produse: GarlicCaps sau Super Soya Lecithin (Triple Potency Lecithin) sau Cholestone.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro