0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Communiguard - protectie antielectrosmog. Armonizator de unde electomagnetice - STOP ELECTROSMOG!

Pret: 77,55 RON

Astazi, viata noastra este aproape inimaginabila fara aparate electrice. Acestea ajuta la comunicare, cu ajutorul lor ne putem informa despre evenimentele curente, intr-un cuvant, ne fac viata mult mai usoara. Majoritatea dintre ele pot fi considerate indispensabile pentru o viata moderna. In jurul aparatelor care functioneaza pe baza de curent electric se creeaza un camp electric sau magnetic.

Cele mai frecvente surse de emanatie a campurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicatie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, precum si sarmele si cablurile electrice. Aceste campuri influenteaza organismul, cauzand simptome de tipul agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian), poate cauza oboseala cronica etc.

COMMUNIGUARD este o folie (autocolant) fabricata cu ajutorul unui program special de calculator, care poate proteja organismul uman de efectele sau influentele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice, poate intari sistemul de aparare a organismului impotriva influentei negative exercitata de aparatele care produc campuri electromagnetice.
Telefonul celular se numara, probabil, printre aparatele cel mai des folosite, care genereaza camp electromagnetic. Acesta este folosit mult mai frecvent si perioade mai lungi de timp decat alte aparate electrice si in plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Mai mult de jumatate din populatie foloseste telefoane mobile in foarte multe tari de pe glob, iar numarul utilizatorilor este in continua crestere. Au fost deja efectuate numeroase cercetari cu privire la riscurile radiatiilor telefoanelor asupra sanatatii, iar rezultatele au fost clare. Chiar daca radiatiile emanate de telefoanele mobile se situeaza sub limita admisa, foarte multe persoane acuza simptome neplacute.
Explicatia generala este ca sistemul de reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, aceasta poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar.
Slabirea sistemului de aparare poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice etc. Prin urmare, expunerea permanenta la "electrosmog" poate slabi sistemul imunitar, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea la "electrosmog".

Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei, nervozitate, dereglari de somn, insomnie, depresie, oboseala etc. Pe durata convorbirilor la telefonul celular, frecventele radio penetreaza si organismul, fapt ce cauzeaza incalzirea. In retelele care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

Cum ne poate ajuta COMMUNIGUARD ?
Lipiti COMMUNIGUARD pe partea posterioara a telefonului celular sau pe baterie. Nu este necesar sa inlocuiti folia dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), nu trebuie reincarcata, e simplu si usor de folosit.
Aceasta folie actioneaza conform principiilor biofizicii. In cadrul procesului de fabricare a foliei, factorii perturbatori care cauzeaza stimularea moleculara sunt codati sub forma de parametri (litere, simboluri sau, pe intelesul tuturor, note muzicale).
Acestea sunt transformate in unitati binare cu ajutorul unui program special, fiind apoi aplicate pe un mediu adecvat (in acest caz, folia de aluminiu). Deci aceste informatii sunt imprimate pe COMMUNIGUARD intr-un mod asemanator notelor muzicale.
Iar pentru ca notele muzicale sa se transforme in "melodie", este nevoie de un "instrument": acesta este organismul uman si celulele sale. Deci COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creste si rezistenta organismului, armonizand aceste frecvente.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simpla si sigura. Deoarece nu blindeaza telefonul, nu duce nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente.
Bineinteles, folia poate fi aplicata pe orice aparat care produce un camp electromagnetic pe durata functionarii (alte tipuri de telefoane, interfon de supraveghere copii, cuptor cu microunde, vehicule cu motor etc.).

Pentru ca utilizarea telefonului mobil sa fie cat mai sigura, e foarte important sa respectati cateva reguli:

  • Nu telefonati daca semnalul este slab, deoarece in astfel de cazuri telefonul produce un volum mai mare de radiatii.
  • Nu folositi telefonul celular in masina, deoarece radiatiile emise sunt mai puternice, pentru a putea traversa partile metalice ale masinii.
  • Folositi hands-free sau interfonul.
  • Nu folositi telefonul mobil in apropierea echipamentului medical sau a altor echipamente care pot fi conturbate de frecventa acestuia (sistemul de navigare al avioanelor, de exemplu).

COMMUNIGUARD - Este un autocolant care poate proteja organismul uman de efectele sau influentele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice: de la sistem imun slabit, dereglari de somn, insomnie, nervozitate, depresie, oboseala, dereglari metabolice, pana la afectiuni foarte grave. Communiguard este o inovatie tehnica, este testat stiintific, are un efect continuu, nu are efecte secundare sau contraindicatii.Efectele autocolantului COMMUNIGUARD au fost testate cu ajutorul a diferite tehnici si masuratori biologice.

Communiguard nu este un dispozitiv medical, nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau influenta nici o afectiune. Nu lasati autocolantele la indemana copiilor.

inapoi la produse pentru maini, corp si par

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro