0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Dereglari de ciclu menstrual, frigiditate, sterilitate - tratament naturist

Dereglari de ciclu menstrual.
Menstruatia apare in jurul varstei de 12-13 ani, in functie de metabolismul fiecarei fete. La inceput, ciclul poate fi neregulat, deoarece organismul nu este complet maturizat. In jurul varstei de 15-16 ani, ciclul ovulatiei este normal si va continua pana la menopauza, fara sa inceteze decat in cursul sarcinii si adeseori in timpul lactatiei. Ciclul menstrual are durata de 28 de zile, dar o variatie de 2-3 zile in plus sau in minus nu este patologica.

Tulburari menstruale:
- amenoree - absenta menstruatiei;
- dismenoree - menstruatie insotita de dureri;
- menoragie - depasirea duratei normale de menstruatie (peste 7 zile);
- oligomenoree - menstruatie anormal de redusa sau care intervine la intervale prea mari;
- sindrom premenstrual - ansamblul tulburarilor care apar la unele femei cu cateva zile inaintea menstruatiei: dureri pelvine, iritabilitate, depresie, insomnie, migrene, bufeuri. Cauzele dereglarilor de ciclu menstrual sunt multiple, de aceea este necesar sa fie depistate la fiecare caz in parte: boli infectioase - mai ales transmise sexual, leziuni ale aparatului genital, soc psihic, malnutritie, exces de foliculina, sarcina extrauterina, boala neoplazica etc.

Frigiditate - tulburare de dinamica sexuala la femei care se manifesta prin absenta dorintei erotice, soldata cu absenta placerii in timpul actului sexual, a orgasmului si dureri vaginale in timpul actului sexual - vaginite.
Cauze fizice:
- insuficienta ovariana - secretie redusa de hormoni femini, estrogeni in special, ceea ce produce o reactie in lant - absenta dorintei erotice, lubrifiere insuficienta, contractura musculara la nivel vaginal etc.
- administrarea unor medicamente de sinteza cu efecte psihotrope - tranchilizante, sedative, somnifere, tratamentul cu corticosteroizi si citostatice.
- femei care sufera de anumi boli: anexita, metro-anexita, endometrioza, diabet, scleroza multipla, afectiuni tumorale etc. si care conduc la absenta dorintei erotice (frigiditate). Cauze psihice: la unele femei, frigiditatea apare ca urmare a unor puternice blocaje psihice, provocate de prejudecati diverse sau teama de a ramane insarcinata.

Sterilitatea la femei este incapacitatea de a ramane insarcinata. Cauzele sunt numeroase, printre care amintim:
- sterilitate endocrina: - lipsa ovulatiei - cu absenta ciclului menstrual, menopauza precoce , anorexia - ca factor psihogen si care induce oprirea secretiei de hormoni de reproducere de catre hipofiza, tumori ale hipofizei, hipersecretia de prolactina - tumori hipofizare, medicamente toxice etc.; - lipsa ovulatiei, in prezenta ciclului menstrual: foliculii ajung la maturatie dar nu se desprind de ovar in momentul ovulatiei; - ovulatie imperfecta, insuficienta corpului galben, insuficienta producerii de testosteron la sfarsitul ciclului;
- disfunctii tiroidiene;
- ovare polichistice ;
- anomalii uterine: endometrioza - inflamatia mucoase uterine, leziuni inflamatorii ale muschiului uterin, prezenta de fibroame sau polipi uterini, aderente uterine ca sechele dupa infectii sau curetaje traumatice.

Tratament naturist:
Tratarea dereglarilor de ciclu menstrual, a frigiditatii si a sterilitatii sau prezenta de fibroame si chisturi ovariene sau uterine sau mastoza fibro-chistica, devine posibila datorita unor produse naturiste de exceptie.

Produse naturiste CaliVita eficiente in dereglari de ciclu menstrual, frigiditate, sterilitate

Rhodiolin (Rhodiola rosea) - Creste nivelul serotoninei la nivel cerebral, amelioreaza starile depresive, are efect antistress, intareste si calmeaza sistemul nervos central, cres te semnificativ toti parametrii fizici si psihici, pana aproape de limita lor maxima (efect adaptogen).
Vital Women - Este un produs naturist care prin substantele sale active induce confortul fizic si psihic, imbunatateste performanta sexuala la femei (frigiditate), are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei. Vital Women contine: Damiana, radacina de Suma, radacina de Maca, extract de Guarana, radacina de Sarsaparilla, Saw Palmetto, radacina de Unicorn, Catuaba.
Evening Primrose (luminita de seara) - Regleaza secretiile hormonale ale glandelor sexuale, are efect pozitiv asupra musculaturii uterine, in sindromul premenstrual scade durerile pelvine si mamare, precum si iritabilitatea si depresia care apar in acest sindrom.
Vitamin E 100 UI, diminueaza formatiunile fibrochistice de la nivelul sanilor, uterului si ovarelor, diminueaza durerile asociate sindromului premenstrual, previne avorturile spontane si este benefica in sterilitate.
IntiMoments - Produs cosmetic pentru igiena intima cu efect pozitiv asupra vietii sexuale (act sexual mai placut). Este un produs natural, pe baza de plante, nu contine hormoni, iar substantele biologic active din compozitia sa cresc elasticitatea si tonusul tesuturilor organelor genitale (atat la femeie cat si la barbat) si sustin functiile naturale ale acestora.
Shark Aid (cartilaj de rechin) - Are efect antiinflamator si imunomodulator, este deosebit de eficient in profilaxia si terapia tumorilor benigne si maligne.

Produse naturiste CaliVita eficiente in dereglari de ciclu menstrual, frigiditate, sterilitate:

RHODIOLIN (Rhodiola rosea) - 3x1 capsule/zi.

VITAL WOMEN - 3 capsule pe zi.

EVENING PRIMROSE - 3x1 capsule/zi.

VITAMIN E 100 UI - 3x1 capsule/zi.

INTIMOMENTS - Pentru un act sexual mai placut: Se pune pe degete o cantitate de crema de marimea unei alune si se aplica pe zona genitala (masculina sau feminina), intr-un strat subtire, apoi se maseaza usor pentru a facilita patrunderea in piele. Se poate aplica in orice moment al actului sexual.

In cazul in care este vorba de fibrom/chisturi ovariene sau uterine si/sau mastoza fibro-chistica se va folosi in tratament si:

SHARK AID (cartilaj de rechin ) - 3-6 tablete/zi.

Tratamentul este de durata si este cuprins intre 3 si 6 luni.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro