0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Impotenta sexuala - tratament naturist

Impotenta sexuala la barbati:
Functia sexuala normala la barbati se caracterizeaza prin: libido - interesul sexual, apetitul sexual, impulsul sexual si activitatea sexuala - erectia, ejacularea. Impulsul sexual este rezultanta actiunii activatoare a androgenilor, libido-ul fiind mentinut de hormonii sexuali. Lipsa lor reduce libido-ul dar si capacitatea de a duce pana la sfarsit erectia si ejacularea, adica impotenta. In conditii hormonale normale, cand exista dorinta sexuala, sistemul nervos emite anumite semnale care declanseaza eliberarea unui transmitator care dilata arterele penisului, rezultatul fiind acumularea de sange in organul sexual masculin - erectia . Dilatarea arterelor produce la randul ei o comprimare a venelor, sangele se blocheaza la nivelul penisului pe durata actului sexual, pana la atingerea orgasmului - ejacularea. In acest moment, intra in functiune alt neurotransmitator, care dintruge primul neurotransmitator, efectul fiind restabilirea volumului normal al arterelor peniene.

Impotenta sexuala la barbati apare datorita unor factori fiziologici si psihologici. Cauze fizice: dereglari hormonale, diabet, boli ale arterelor, hipertensiune arteriala, angina pectorala, circulatia sanguina deficitara, hipercolesterolemie, tabagism, alcoolism, afectarea nervilor (neuropatia) etc. Cauze psihice: stres, anxietate, depresie - afecteaza barbatii ingrijorati si preocupati de esecul sexual si la care se instaleaza disfunctia erectila psihogena.

Testosteronul: este un hormon masculin, produs in testicule si care determina caracterele sexuale si favorizeaza dezvoltarea masei musculare. Scaderea lui, inseamna instalarea impotentei sexuale - lipsa libidoului, a erectiei, a ejacularii - sau ejaculare precoce, sterilitate , micsorarea masei musculare si depunerea de grasimi, obezitatea si oboseala cronica. Incepand cu varsta de 30 de ani, testosteronul incepe sa scada cu 1% pe an, la scaderea lui contribuind si alti factori, de exemplu: diabet, obezitate, sedentarism, stres, depresie etc.

Andropauza: se instaleaza intre 50 - 60 ani si poate fi asociata de o gama larga de tulburari neuropsihice, neurovegetative si sexuale, in cadrul carora domina scaderea apetitului sexual si instalarea progresiva a impotentei sexuale; originea endocrina a acestor tulburari este determinata de involutia testiculara, in cadrul careia apar succesiv: scaderea spermatogenezei si scaderea secretiei de testosteron, in schimb creste secretia de hormoni gonadotropi.

Sterilitatea masculina: presupune diminuarea cantitatii si calitatii spermatozoizilor, acestia nefiind in stare sa fecundeze ovulele; cauzele sterilitatii masculine sunt numeroase, de la dereglari hormonale hipofizare si tiroidiene, la boli asociate si un mod de viata nesanatos (stres, alcoolism, tabagism, alimentatie nesanatoasa, sedentarism etc).

Tratament naturist in impotenta sexuala, sterilitate si randament sexual redus:
Acest lucru este posibil prin consumul unor produse naturiste cu continut specific.

Produse naturiste CaliVita eficiente in impotenta sexuala, sterilitate si randament sexual redus

Rhodiolin (Rhodiola rosea) - Creste nivelul serotoninei la nivel cerebral, amelioreaza starile depresive, are efect antistres, intareste si calmeaza sistemul nervos central, cres te semnificativ toti parametrii fizici si psihici pana aproape de limita lor maxima (efect adaptogen).
Vital Man - Trateaza impotenta sexuala, amelioreaza functiile glandelor endocrine si are efect pozitiv asupra organelor sexuale (impotenta sexuala, ejaculare precoce), mareste libidoul, regleaza metabolismul si presiunea sanguina (erectia), are efect de intinerire, prelungeste viata. Regleaza functia hipotalamusului, a glandei pituitare si a suprarenalelor si in general regleaza balanta hormonala (impotenta, sterilitate).
Mega qProtect - Imbunatateste circulatia sanguina periferica, trateaza disfunctia erectila (impotenta sexuala) atribuita unei circulatii deficitare in vasele peniene, prin favorizarea dilatarii vaselor sanguine din penis (erectia, ejacularea precoce).
Chelated zinc - Zincul intervine in mod obligatoriu in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator. Prostata functioneaza normal numai in prezenta unei cantitati corespunzatoare de zinc. Zincul este folosit ca tratament naturist in unele boli ale prostatei si este eficient in tratament pentru impotenta si sterilitate la barbat. In lipsa zincului in organism se instaleaza impotenta si sterilitate, iar functia testiculelor poate fi grav afectata.

Produse naturiste CaliVita eficiente in impotenta sexuala, sterilitate si randament sexual redus:

RHODIOLIN (Rhodiola rosea ) - 3x1 capsule/zi.

VITAL MAN - 3x1 tablete/zi.

MEGA qPROTECT - 3x1 tablete/zi.

CHELATED ZINC - 3x1 tablete/zi.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro