0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Vein Care - tratament naturist pentru varice, hemoroizi, reumatism, spondiloza, sciatica

Flacon 75 ml gel
Pret: 60,83 RON

Bolile venelor - varice, tromboflebita, hemoroizi - sunt caracterizate prin modificari inflamatorii sau degenerative ale peretelui venos si obliterarea partiala sau totala a lumenului vascular. Localizarea predilecta a varicelor este in membrele inferioare si rectal (hemoroizi). Factorii de risc ai aparitiei bolii varicoase sunt: solicitarea excesiva a picioarelor, loc de munca sedentar sau in picioare, absenta miscarii, surplusul de greutate, sarcina, modificarile hormonale, predispozitia ereditara. Hemoroizii apar mai ales datorita constipatiei cronice.

Vein Care este un produs naturist sub forma de gel pentru uz extern, care are ca substante active hirudina extrasa din saliva lipitorilor medicinale si extract din planta Siegesbeckia.

Hirudo medicinalis - lipitorile medicinale, sunt anelide acvatice care se hranesc cu sange de mamifere, reptile si amfibieni. Se fixeaza pe animal cu o ventuza, face o incizie pe piele si aspira sangele, apoi injecteaza in plaga o substanta anestezianta si una anticoagulanta - hirudina, care usureaza sugerea sangelui.

Hirudina este cunoscuta si folosita inca din antichitate ca tratament pentru varice, hemoroizi si tromboflebita.

Siegesbeckia este o planta mica, originara din sud-estul Asiei si a fost utilizata de sute de ani pentru durerile articulare, ca antiinflamator, calmant si anestezic.

Vein Care este folosit profilactic si ca tratament naturist in afectiuni venoase: varice, flebita, tromboze, tromboflebita, obstructie venoasa, hemoroizi. Hirudina este un polipeptid format din 65 aminoacizi si are urmatoarele actiuni: previne boala troboembolica venoasa, are rol anticoagulant, inhiba selectiv factorii de coagulare, inhiba activitatea factorilor de coagulare; inhiba actiunea trombinei - proteaza care provoaca transformarea fibrinogenului in fibrina, are actiune antitrombotica specifica si impiedica formarea de trombi vasculari, accelereaza regresia microtrombilor superficiali, impiedica agregarea plachetelor sanguine si formarea de cheguri de sange; este un bun vasodilatator al vaselor capilare, faciliteaza si restabileste circulatia sangelui prin venele afectate, ajuta la restabilirea circulatiei limfatice, are efect antialgic si anestezic. Vein Care reduce: durerile, frecventa crampelor in gambe, aparitia edemelor in tesuturi prin accelerarea fluxului limfatic, oboseala picioarelor, senzatia de "picioare grele", inrosirea pielii, atingerea dureroasa, numarul vanatailor.

Produsul naturist Vein Care este foarte eficient pentru aplicatii locale si in alte afectiuni:

Reumatism, artrita artroza, spodiloza cervicala, discopatie, sciatica, lombosciatica:diminueaza semnificativ inflamatia articulara si scade depozitele intraarticulare de fibrina, are efect calmant si anestezic.

In edeme tisulare, hematoame si vanatai favorizeaza rapid resorbtia acestora si diminueaza tensiunea in zona afectata.

Cicatrice: Vein Care este eficient in prevenirea si tratamentul cicatricelor.

Mastoza: Prin aplicatii locale reduce durerea si tensiunea sanilor si asigura o buna circulatie limfatica.

Piele: Vein Care are efecte cosmetice, conferind pielii uscate elasticitate si netezime.

Vein Care - tratament naturist - varice, tromboze, tromboflebita, obstructie venoasa, hemoroizi,reumatism, artrita, artroza, spondiloza, discopatie, sciatica, lumbago, lombosciatica, edeme tisulare, hematoame, vanatai, cicatrice, mastoza, piele uscata.

Mod de utilizare:
Pentru varice - dupa o baie calduta, se ung picioarele pe zonele afectate, prin miscari de jos in sus, se infasoara cu un material din fibre naturale (lana, bumbac) si se lasa sa actioneze peste noapte.
Pentru hemoroizi: dupa igiena locala, se unge gelul Vein Care de cateva ori pe zi (atentie a se evita constipatia).
Pentru reumatism, artrita, artroza spondiloza, discopatie, sciatica, lumbago lombosciatica: se ung zonele afectate, inflamate si dureroase de cateva ori pe zi, se acopera si se lasa sa actioneze.
Pentru mastoza, se ung sanii si se maseaza prin miscari circulare usoare, de 2-3 ori pe zi.
Pentru edeme, hematoame, vanatai, se unge si se maseaza usor zona de cateva ori pe zi.

Prezentare: flacon cu 75 ml gel.

inapoi la produse pentru maini, corp si par

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro