0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Angina pectorala - tratament naturist

Angina pectorala - Durere puternica si apasatoare in torace, durere care strange pieptul, cu sau fara dificultate in respiratie, semn care indica faptul ca inima nu primeste suficient sange cu oxigen.

Cauze: Depunerile lente si neobservate ale colesterolului pe peretii vaselor sanguine duc la ateroscleroza, hipertensiune arteriala, tahicardie, cardiopatie ischemica, angina pectorala si cresc riscul de infarct miocardic. Din aceste considerente hipercolesterolemia poate fi considerata ca primul pas spre aparitia bolilor cardiovasculare.
Ateroscleroza - este cea mai frecventa cauza a anginei pectorale, cu diminuarea diametrului uneia sau mai multor artere care iriga inima, prin depunerea treptata de colesterol (placi de grasime, ateroame)si saruri de calciu. Criza se poate produce intr-un moment de tensiune emotionala sau frica, stres si care sunt situatii care sporesc nevoia inimii de oxigen.

Simptome: Durerea este semnul cardinal in angina pectorala si reprezinta totdeauna manifestarea unei insuficiente de aprovizionare cu oxigen a miocardului. Durerea anginoasa sau angina pectorala prin deficit de irigatie apare atunci cand stenoza coronarelor reduce cu cel putin 70% calibrul vasului sanguin. Cu cat mai multe vase stenozate, cu atat durerile sunt mai intense. Durerea are caracter paroxistic si incepe de obicei in dreptul coastelor, apoi iradiaza catre umeri si brate (mai ales cel stang) si maxilare. Uneori durerea este insotita de respiratie sacadata, transpiratie, ameteli, aritmie cardiaca si un sentiment de panica.

Angina pectorala preinfarct miocardic: Daca angina pectorala nu este tratata este urmata de infarct miocardic. Simptome in acesta faza: durere in spatele sternului (in fata inimii), in capul pieptului (senzatie de durere in stomac), la baza gatului (senzatie de strangere de gat), in spate intre omoplati, in umeri, in antebrate. Aceste dureri pot sa apara singure, sau impreuna si dureaza aproximativ 3-5 minute.

Tratament naturist in angina pectorala:
Dieta alimentara sanatoasa, echilibrata, fara grasimi animalele, prajeli, ciocolata, fara fumat care comprima vasele de sange si agraveaza angina pectorala, fara abuz de cafea care contribuie la cresterea nivelului de homocisteina (factor agravant in angina pectorala), fara eforturi intense si bruste, fara kilograme in plus (obezitate). Este indicat un regim alimentar bogat in legume si fructe proapete, cereale integrale, efectuarea unor activitati fizice usoare care reduc considerabil riscul de angina pectorala.

Produse naturiste CaliVita cu indicatii in profilaxia si tratamentul anginei pectorale

Mega qProtect - Contine Ginkgo biloba, Coenzima Q10 si antioxidanti. Ginkgo biloba are indicatii terapeutice in: hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatia ischemica, pre si post infarct miocardic, angina pectorala, varice, hemoroizi. Coenzima Q10, se bucura de un deosebit interes in lumea medicala datorita efectelor sale benefice in bolile cardiovasculare: aritmii cardiace, infarct miocardic, angina pectorala, cardiopatia ischemica, previne stopul cardiac, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, varice, hemoroizi.
Garlic Caps - In boli cardiovasculare: concentratul de usturoi este foarte eficient in hipercolesterolemie si trigliceride crescute in sange; hipertensiune arteriala - are efect vasodilatator si hipotensor asupra arterelor cerebrale, periferice si retiniene; ateroscleroza - protejeaza arterele de depunerea de colesterol; cardiopatie ischemica, inhiba calcifierea arterei coronare, combate tahicardia si spasmele coronariene raspunzatoare de crizele de angina pectorala si infarct miocardic.
Super Soya Lecithin (sau Triple Potency Lecithin) - Lecitina este o substanta bogata in acizi grasi nesaturati indispensabili organismului (acid linoleic si acid linolenic) care au capacitatea de a se fixa selectiv asupra colesterolului acumulat in sange. Lecitina favorizeaza sanatatea cardiovasculara, intervine in metabolismul lipidic, scade nivelul LDL "colestrol rau" si creste nivelul de HDL "colesterol bun", previne formarea placilor de aterom (depozite de colesterol), dizolva eficient depunerile de colesterol de pe peretii vaselor sanguine, scade vascozitatea sanguina, mentine elasticitatea peretilor vasculari, revigoreaza functiile inimii, fortifica musculatura cardiaca. Lecitina este folosita cu succes ca tratament naturist in hipercolesterolemie si trigliceride crescute in sange (factori favorizanti ai bolilor cardiovasculare), ateroscleroza, arteriopatie obliteranta, accident vascular cerebral, aritmie cardiaca, angina pectorala, cardiopatie ischemica.
Rhodiolin (Rhodiola rosea) - Are efect antiaritmic cardiac, asigura o irigare locala optima, reduce durerile cauzate de problemele cardiace (in special cardiopatia ischemica sau angina pectorala) protejand inima de efectele daunatoare ale stresului. Efect protector asupra miocardului, in special contra infarctului, hipertensiunii si aritmiilor.
Oxy Max (oxigen molecular) - oxiterapie, oxigenoterapie - Fluxul constant de oxigen si glucoza din circulatia sanguina in miocard este esential pentru viata. Cand aportul de oxigen si glucoza intr-o anumita parte a miocardului nu este refacut rapid, acea parte a muschiului cardiac moare. Majoritatea bolnavilor coronarieni, valvulari sau hipertensivi, prezinta la efort debit cardiac exagerat, cu consum exagerat de oxigen de catre miocard, insotit uneori de cresterea marcata a tensiunii arteriale si cu un coeficient scazut de utilizare a oxigenului in muschii scheletici. Hipertensiunea arteriala mareste forta contractiilor inimii chiar in repaus si astfel mareste necesarul de oxigen si glucoza al inimii. Aportul de oxigen (oxigenoterapia) este extrem de necesar in: circulatie sanguina deficitara, recuperarea bolnavilor cardiovasculari, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral, migrena prin insuficienta circulatorie cerebrala etc.

Produse naturiste CaliVita cu indicatii in profilaxia si tratamentul anginei pectorale:

MEGA qPROTECT - 3x1 tablete/zi.

GARLIC Caps- 3x1 capsule/zi.

SUPER SOYA LECITHIN (sau TRIPLE POTENCY LECITHIN) - 3x1 capsule/zi.

RHODIOLIN (Rhodiola rosea) - 3x1 capsule/zi.

OXY MAX (oxigen molecular) - oxigenoterapie (oxiterapie): de 2 ori/zi, dimineata si la pranz, dilutii crescatoare zilnice, incepand cu 5 pana la 15 picaturi, in cate 100 ml apa plata.

In tratament se folosesc Mega qProtect combinat cu Garlic Caps sau Super Soya Lecithin. Rhodiolin protejeaza inima fata de efectele stresului, aritmiilor, hipertensiunii si infarctului. Tratamentul se completeaza cu Oxy Max in caz de oxigenare deficitara a organismului si in special a inimii. Majoritatea bolnavilor coronarieni, valvulari sau hipertensivi, prezinta la efort debit cardiac exagerat, cu consum exagerat de oxigen de catre miocard, insotit uneori de cresterea marcata a tensiunii arteriale si cu un coeficient scazut de utilizare a oxigenului in muschii scheletici.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro