0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Oxy Max - produs naturist cu oxigen biologic stabilizat

Flacon 60 ml
Pret: 192,50 RON

Oxigenul este elixirul vietii si este absolut indispensabil pentru buna functionare a tuturor celulelor organismului. Mentinerea homeostaziei organismului uman necesita aproximativ 1000 ml de oxigen, cantitate asigurata, in cazurile ideale, de oxigenarea corespunatoare a sangelui. Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen. Daca, cu o suta de ani in urma, continutul de oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie, de 19 %, iar in orasele mari de numai 12-15%.

In epoca moderna, organismul uman nu-si mai poate asigura oxigenul necesar functionarii normale, datorita poluarii accentuate a mediului inconjurator, prelucrarii prin tehnologii moderne a alimentelor, stresului, absenta exercitiilor fizice etc. In lipsa oxigenului, impuritatile si toxinele sunt retinute in plamani si astfel este afectat sangele, stomacul, ficatul si creierul, digestia este intarziata, pielea este livida, apar dureri musculare, se instaleaza confuzie in gandire, ameteala, iritabilitate, depresie, slabiciune generalizata, imunitate deficitara, organismul este susceptibil la imbolnaviri: infectii bacteriene, virale si parazitare, afectiuni multiple, cancer.

Oxy Max - produs naturist - ioni negativi de oxigen stabilizat in apa de izvor - 60 ml si contine 24000 de molecule de oxigen la un milion de particule - pentru comparatie, la apa potabila aceasta valoare este de 5-7, iar la apa de izvor 10-12. Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic (nu contine hidrogen-peroxid) care ofera organismului oxigen sub forma moleculara.

Oxy Max ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste toate procesele fiziologice si metabolice, ne face mai activi atat fizic cat si psihic, deoarece un corp robust si viguros nu poate exista decat avand un sange curat si nervi sanatosi.

Sistem nervos: Neuronii (celulele creierului) sunt cei mai sensibili la lipsa de oxigen. In lipsa oxigenului se instaleaza hipoxie, confuzie in gandire, memorie deficitara, depresie, tensiune nervoasa, plictiseala, sensibilitate la boli mentale, epilepsie. Oxiterapia are un efect tonic nervos foarte eficace, reduce efectele unui stres prelungit, ajuta in activitate intelectuala intensa si prelungita (examene).

Sistem respirator: Prin plamani, organismul isi primeste aerul necesar, care este format din mai multe gaze, dar in cantitati mai mari oxigen si azot. Oxiterapia - administrarea oxigenului in mod regulat si intr-o proportie adecvata reprezinta cel mai important factor pentru sanatate si pentru trecerea oxigenului in artere. OxyMax are indicatii ca tratament naturist in: rinita, faringita, expectoratie, congestie pulmonara, emfizem pulmonar, astm bronsic, cancer pulmonar, silicoza, tabagism, intoxicare cu gaze de esapament. Lipsa de oxigen provoaca agravarea tuturor bolilor pulmonare.

Sistem circulator: Aprovizionarea cu oxigen a organismului este limitata de continutul sau in sange si de capacitatea functionala a sistemului circulator, depinde de continutul de hemoglobina, fiecare gram de hemoglobina fiind capabil sa transporte maxim 1,34 ml oxigen. Hematiile, prin hemoglobina (care contine fier), transporta oxigenul la toate celulele organismului. Fluxul constant de oxigen si glucoza din circulatia sanguina in miocard este esential pentru viata. Cand aportul de oxigen si glucoza intr-o anumita parte a miocardului nu este refacuta rapid, acea parte a muschiului cardiac moare. Durerea se numeste angina pectorala, iar moartea muschiului cardiac se numeste infarct. Majoritatea bolnavilor coronarieni, valvulari sau hipertensivi, prezinta la efort debit cardiac exagerat, cu consum exagerat de oxigen de catre miocard, insotit uneori de cresterea marcata a tensiunii arteriale si cu un coeficient scazut de utilizare a oxigenului in muschii scheletici. Hipertensiunea arteriala mareste forta contractiilor inimii, chiar in repaus si astfel mareste necesarul de oxigen si glucoza al inimii. Oxigenoterapia este extrem de necesara in anemie, circulatie sanguina deficitara, recuperarea bolnavilor cardiovasculari, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral, migrena prin insuficienta circulatorie cerebrala.

Cancer: Oxigenul are un rol cheie metabolic si implicit in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar, de aceea oxigenoterapia este folosita in diferite forme de cancer - boala in care organismul este slabit, anemic, intoxicat, cu nivel de oxigenare foarte scazut. Oxiterapia este indicata in majoritatea formelor de cancer (de piele, cerebral, tiroidian, hepatic, pulmonar, de prostata , al sistemului limfatic si sanguin etc.), in timpul si dupa chimioterapie sau radioterapie.

Tegumente si mucoase: OxyMax este un bun dezinfectant si este indicat ca tratament naturist in acnee, piodermita, plagi (vindecare), riduri (ca tratament adjuvant). Oxigenul mareste rezistenta tegumentelor si mucoaselor, le intensifica irigarea cu sange si astfel ajuta la vindecare.

Tract digestiv: Oxigenul imbunatateste digestia, regleaza ph-ul gastric si este indicat ca tratament naturist in: halena, parodontoza, afte bucale, amigdalita, laringita, gastrita, ulcer gastric si duodenal, colita, enterocolita.

Infectii, viroze, parazitoze: Oxigenul imbunatateste imunitatea si rezistenta organismului fata de bacterii (mai ales cele anaerobe), virusi, micoze si paraziti in: imunitate deficitara, infectii urinare, tuberculoza, SIDA (ca tratament adjuvant), herpes, varicela, psoriazis, candidoza (Candida albicans).

Articulatii: Oxigenul ajuta in uzura coloanei vertebrale si a articulatiilor in artrita, artroza, reumatism, poliartrita reumatoida.

Activitate fizica intensa - inclusiv sportivi: Muschii sunt dependenti de cantitatea de rezerve energetice, de ritmul furnizarii acesteia, precum si de oxigenul necesar desfasurarii proceselor aerobe. Efortul fizic determina cresterea debitului respirator si a consumului de oxigen. Consumul de oxigen al unui muschi in activitate poate atinge valori foarte mari, de 20-30 de ori mai mari decat in repaus, iar pentru un sportiv de performanta chiar de 50 de ori mai mare. Oxigenul imbunatateste performantele fizice , confera vitalitate, energie si sanatate.

Oxy Max este indicat ca tratament naturist in: oxigenoterapie (oxiterapie) , hipoxie, confuzie in gandire, memorie deficitara, activitate intelectuala intensa si prelungita (pregatire examene), imbunatatirea performantelor intelectuale, depresie, tensiune nervoasa, sensibilitate la boli mentale, epilepsie, rinita, faringita, expectoratie, congestie pulmonara, emfizem pulmonar, astm bronsic, cancer pulmonar, silicoza, tabagism, intoxicare cu gaze de esapament, anemie, circulatie sanguina deficitara, recuperarea bolnavilor cardiovasculari, hipertensiune arteriala, angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral, migrena prin insuficienta circulatorie cerebrala, acnee, piodermita, plagi (vindecare), riduri (ca tratament adjuvant), halena, parodontoza, afte bucale, amigdalita, laringita, gastrita, ulcer gastric si duodenal, imunitate deficitara, cancer (de exemplu: cancer pulmonar, al sistemului limfatic si sanguin, cancer de piele, cerebral, tiroidian, hepatic, de prostata etc), in timpul si dupa chimioterapie sau radioterapie, activitate fizica intensa, sportivi, imbunatatirea performantelor fizice, imunitate deficitara, infectii urinare, tuberculoza, SIDA (tratament adjuvant), herpes, varicela, psoriazis, Candida albicans, artrita, artroza, reumatism, poliartrita reumatoida, boli renale , dezintoxicarea organismului, intarirea vederii si auzului.

Mod de administrare:
- intern: de 2 ori/zi - dimineata si la pranz - dilutii crescatoare zilnice, incepand cu 5 pana la 15 picaturi, in cate 100 ml apa plata
- extern: 60 picaturi OxyMax in 250 ml apa plata pe tegumentul curat (acnee, piodermita, plagi)

Prezentare: flacon cu 60 ml solutie.

inapoi la suplimente alimentare

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro