0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Ascaridioza (infestare cu limbrici) - tratament naturist

Ascarid - Ascaris lumbricoides (popular - limbrici), este un nematod care traieste in intestinul subtire al omului. Are lungime de 15-20 cm, femela fiind mai mare decat masculul. De obicei, la omul parazitat se gasesc 4-5 indivizi, insa in unele cazuri numarul lor poate depasi cateva sute.

Contaminare cu ascarizi: Femela ascarid elimina ouale fecundate in intestinul omului, care le elimina odata cu materiile fecale. Daca oul gaseste conditii prielnice de umezeala si temperatura, atunci in interiorul lui se dezvolta un embrion ascarid. Omul se contamineaza consumand alimente care au fost infestate cu oua de paraziti intestinali (ascarizi), sau murdarindu-se pe maini cu pamant infestat cu materii fecale care contineau oua de paraziti.

Ascaridioza - Este denumirea bolii produse de ascarizi (paraziti intestinali - limbrici). In intestinul omului, oul isi piede coaja, embrionul trece in intestin, apoi in circulatia sanguina si ajunge in ficat. Aici ramane 3-4 zile, creste si este dus de circulatia sanguina in plamani, unde larva isi continua dezvoltarea, trece in alveolele pulmonare, in bronhii, in trahee, ajunge in faringe, de unde este inghitita.
Astfel ajunge in stomac, apoi in intestine, unde se dezvolta, luand forma adulta. Perioada de migrare respiratorie ramane deseori inaparenta, sau are forme necaracteristice. In putine cazuri sunt observate hemoptizii (sputa cu sange) sau complicatii infectioase. Intervalul dintre perioada respiratorie si cea intestinala poate fi de 2-3 luni, in acest fel, legatura se sterge practic, astfel manifestarile pot fi recunoscute doar retroactiv.

Simptome in ascaridioza:
Infestarea cu Ascaris lumbricoides (limbrici) are ca sediu principal intestinul subtire. Asupra mucoasei acestuia se exercita actiunea traumatica prin insasi prezenta parazitilor, dar mai ales prin fixarea lor de perete, datorita aparatului bucal puternic de care dispun. Apar dureri abdominale, tulburari de scaun, varsaturi provocate de ascensiunea ascarizilor in stomac, excitabilitate nervoasa crescuta. La copii pot fi declansate crize epileptiforme. In faza infestatiei intestinale, se produc uneori accidente dramatice care necesita interventii intraspitalicesti de urgenta: ocluzie prin ghem de ascarizi, apendicita acuta, icter mecanic prin obstructia canalului coledoc.

Diagnostic in ascaridioza (infestare cu limbrici): Prin examen coproparazitologic se cauta prezenta oualor in materiile fecale, acestea au forma ovoida, de 40-60 microni. Diagnosticul se pune greu cand exemplarele din intestin sunt imature sau sunt masculi si astfel lipsesc ouale. Pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului de ascaridioza se vor efectua minim trei examene coproparazitologice la interval de 10 zile. In perioada migratiei bronhopulmonare, larvele parazitilor pot fi evidentiate in sputa.

Tratament naturist in ascaridioza (infestare cu limbrici):
Tratamentul se face cu produse naturiste cu efect antiparazitar, in cure repetate de cate 2-3 luni, cu cate o luna pauza, pana la infirmarea coproparazitologica a diagnosticului de ascaridioza (eliminarea totala a parazitilor). In cursul tratamentului nu este necesara folosirea de purgative.

Produse naturiste CaliVita eficiente in ascaridioza (infestare cu limbrici)

Para Protex - A re efect antiparazitar puternic, avand indicatii ca tratament naturist in parazitoze: oxiuroza (oxiuri), ascaridioza (ascarizi), lambliaza sau giardioza (Giardia).
Garlic Caps - Usturoiul are efect antibiotic si antiseptic puternic (antibacterian, antiviral, antiparazitar si antifungic), stimuleaza imunitatea in infectii cu bacterii, virusi, fungi si paraziti.
Pure Yucca (detoxifiere) - Yucca face posibila detoxifierea tractului digestiv si a intregului organism prin indepartarea substantelor toxice eliberate de paraziti, dar si a parazitilor omorati.
Oxy Max (oxigen molecular) - Oxigenul molecular imbunatateste imunitatea si rezistenta organismului fata de bacterii (mai ales cele anaerobe), virusi, ciuperci si paraziti. Oxigenul molecular creeaza conditii neprielnice de viata pentru parazitii adulti (conditii de aerobioza) si ajuta la refacerea rapida a tesuturilor lezate.
Green Care - Lucerna contine vitamina U (ulcus) sau vitamina anti-ulcer, elementul activ al metioninei si care ajuta la regenerarea mucoasei lezate a tractului digestiv, opreste sangerarile.

Produse naturiste CaliVita eficiente in ascaridioza (limbrici):

PARA PROTEX - 3x1 tablete/zi.

GARLIC Caps - 4-6 capsule/zi.

PURE YUCCA - 3x1capsule/zi.

OXY MAX - de 2 ori/zi (dimineata si la pranz) dilutii crescatoare zilnice, incepand cu 5 pana la 15 picaturi, in cate 100 ml apa plata.

GREEN CARE - 3x1 tablete/zi.

In tratament se administreaza Para Protex sau Garlic, combinat cu Pure Yucca sau/si Oxy Max. Green Care se administreaza in timpul sau dupa tratamentul antiparazitar, pentru refacerea mucoasei tractului digestiv.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro