0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Tratament naturist cancer

Dupa bolile cardiace, cancerul este a doua dintre cele mai frecvente cauze de deces in lume. Cancerul constituie o problema capitala a medicinii contemporane, descoperirea cauzelor, intelegerea mecanismului de producere, dar mai ales descoperirea unor metode de diagnostic precoce si de tratament eficace reprezinta principala preocupare a elitei cercetatorilor din toate specialitatile medicale, ca si din alte stiinte interesate de studiul fenomenelor biologice - biologi, biofizicieni etc.


Cauzele aparitiei cancerului sunt inca incomplet elucidate, insa, cercetarile biologice vorbesc despre axa neuro-psiho-hormono-imunologica, pentru intelegerea psihosomatica a cancerului.

Astazi nu se poate studia cancerul fara a vorbi de imunitate, dupa cum nu se poate intelege natura reactiei imune fara a vorbi de cancer. In prezent, cancerul este considerat o boala a genelor: teoria imunogenetica considera cancerul ca fiind rezultatul unor mutatii somatice aparute intr-un organism cu imunitate deficienta ; in organism apar unele celule anormale - celule canceroase - care prezinta alterari metabolice si care le fac sa semene cu celulele embrionare, fapt ce le confera o mare capacitate de proliferare; acestea nu tin cont de necesitatile organismului si astfel, in lipsa unui tratament adecvat, are loc distrugerea organismului.

Celulele canceroase se caracterizeaza prin dediferentiere, anarhie si malignitate, ceea ce caracterizeaza si tumorile maligne care iau nastere din proliferarea lor. Acestea agreseaza si paraziteaza organele si produc diferite forme de cancer de organ, apoi migreaza pe cale sanguina si limfatica - metastaze si formeaza tumori la distanta - "colonii" ale tumorii initiale. Celulele canceroase care apar in sange produc diferite forme de leucemie, iar cele aparute in sistemul limfatic produc limfomul Hodgkin si limfomul non-Hodgkin.

Factorii care induc mutatia canceroasa sunt numerosi - factori din mediul inconjurator si din organism, acestia fiind de natura foarte diferita - fizica, chimica sau biologica: unele radiatii si substante chimice - produc reactii chimice carcinogene; unii virusi si unele bacterii induc malignizarea celulei infectate - de exemplu virusul Papiloma este un factor potential carcinogen pentru uter si bacteria Helicobacter pilori - produce uneori cancer de stomac; dereglarea hormonala, alimentatia nesanatoasa, lipsa exercitiilor fizice si alcoolul - scad imunitatea , conduc la obezitate si astfel favorizeaza aparitia multor forme de cancer; tutunul - asociat cu infectii si leziuni respiratorii repetate, produce cancerul pulmonar; radiatiile solare - prin expunerea prelungita la soare se mareste riscul de cancer de piele; stres psihic cronic, factori familiali si sociali, suparari, eforturi fizice exagerate, traumatisme etc. deregleaza imunitar si hormonal organismul si astfel il predispune la boli canceroase; radicalii liberi in exces proveniti din metabolism, pot provoca mutatii ale ADN-ului celular, distrugerea celulei si aparitia a numeroase forme de cancer; unele procese inflamatorii cronice, pot de asemenea sa provoace procesul carcinogen.

Predispozitia ereditara - ipoteza oncogenului, sustine ca informatia genetica capabila sa genereze cancerul exista in fiecare celula, transmitandu-se de la parinti la copii - activarea oncogenului se produce fie prin actiunea unui virus, fie a unui carcinogen chimic sau fizic si se traduce prin sinteza unei proteine anormale,"transformatoare" si malignizarea celulei.

Tipuri de cancer:
1. Carcinoame: cancer epitelial - o suprafata unica de celule, sarcom - cancer de tesut cu suport si cancer hematopoietic - cancerul celulelor sanguine.
2. Cancere de organ: cancer de piele, de colon, de rect, de pancreas, de plamani, de prostata, de testicule, de rinichi, de vezica urinara, de san, de col uterin, de ovare, de tiroida, cancer osos, cancerul celulelor sanguine - diferite forme de leucemii, cancerul organelor limfatice - limfomul Hodgkin si limfomul non-Hodgkin, cancerul vaselor de sange - sarcomul Kaposi.

Tratament naturist in diferitele forme de cancer:
Imunoterapia si cancerul: Folosirea apararii naturale a organismului pentru distrugerea celulele canceroase este o idee care prinde teren din ce in ce mai mult in comunitatea stiintifica. CaliVita comercializeaza produse naturiste care sunt de un ajutor pretios in profilaxia cancerului, dar si pentru un tratament eficient al diferitelor forme de cancer. Aceste produse au capacitatea de intarire a sistemului imunitar si au efect antitumoral, fie direct, fie prin inhibarea irigarii sanguine a tumorilor si impiedicarea formarii de metastaze. Tratamentul naturist al diferitelor tipuri de cancer consta mai intai in detoxifierea organismului prin stimularea organelor care asigura excretia - piele, plamani, ficat, rinichi, intestine, circulatia sanguina si limfatica. In timpul tratamentului cu produse naturiste se vor consuma multe lichide, minim 2 l/zi, apa plata si in special sucuri naturale de legume si fructe, pentru a ajuta eliminarea toxinelor.

Produse naturiste CaliVita cu efect imunizant, antitumoral si detoxifiant

Noni (Morinda citrifolia) - Are efecte excelente in inducerea unei imunitati eficiente in organism: stimuleaza limfocitele T (imunitatea celulara) - limfocite T-killer, limfocite T-citotoxice si macrofage, ca mecanism al imunitatii active, cu rol esential in foarte multe afectiuni. In cancer (de diferite forme) sucul fructului Morinda citrifolia are actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase sau canceroase si stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar.
Culevit - Biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca tendinta de malignizare a celulelor alterate (formarea de tumori) se datoreaza unui metabolism celular specific, diferit de cel al celulelor normale. Celulele tumorale sunt lacome, folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie, lacomie care le poate fi fatala. Prin preluarea unei cantitati prea mari de molecule nutritive (dozate in anumite cantitati si care se gasesc in produsul naturist Culevit) se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a celulelor canceroase (actiune anticancerigena, efect antitumoral).
Shark Aid (cartilaj de rechin) - Cartilajul de rechin este un adjuvant important ca tratament naturist al tumorilor maligne si are efect inhibitor major asupra unui spectru larg de cancere. Cu ocazia formarii unei tumori are loc angiogeneza, neovascularizatia: "angio"- vas de sange si "genesis"- formare. Reteaua sanguina a unei tumori este mai fragila decat o retea sanguina normala, de aceea, proteinele din cartilajul de rechin stopeaza formarea de noi vase si conduce la necroza tumorii, aceasta nemaifiind alimentata cu sange si deci cu nutrienti, isi stopeaza dezvoltarea si se distruge. Prin inhibitia angiogenezei, cartilajul de rechin previne formarea de metastaze a tumorii.
Oxy Max (oxigen molecular) - oxiterapie, oxigenoterapie - Oxigenul are un rol cheie metabolic si implicit in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar, de aceea oxigenoterapia este folosita in diferite forme de cancer - boala in care organismul este slabit, anemic, intoxicat, cu nivel de oxigenare foarte scazut. Oxiterapia este indicata in majoritatea formelor de cancer (de piele, cerebral, tiroidian, hepatic, pulmonar, de prostata , al sistemului limfatic si sanguin etc.), in timpul si dupa chimioterapie sau radioterapie.
Pure Yucca - Yucca face posibila detoxifierea organismului prin indepartarea substantelor toxice, detoxifiere ce are loc prin substantele exceptionale pe care le contine: numeroase enzime, clorofila, antioxidanti si alte substante active, dar cele mai importante sunt saponinele (sapo = sapun). In diferitele forme de cancer Yucca este foarte necesara pentru detoxifierea organismului in timpul tratamentului anticancer, fie ca este vorba de tratamentul alopat (chimioterapie, radioterapie), fie de tratamentul naturist. Se pare ca saponinele din Yucca impiedica dezvoltarea celulelor cancerigene.

Produse naturiste CaliVita cu efect imunizant, antitumoral si detoxifiant:

NONI (Morinda citrifolia) - 30 ml de 3 ori/zi sau 3-6 capsule/zi.

CULEVIT - 3x2 tablete/zi, sau conform recomandarilor medicului.

SHARK AID (cartilaj de rechin) - 3-6 tablete/zi, sau conform recomandarilor medicului.

OXY MAX (oxigen molecular) - o xiterapie (oxigenoterapie) - de 2 ori/zi, dimineata si la pranz, dilutii crescatoare, incepand cu 5 pana la 11-15 picaturi, in cate 100 ml apa plata.

PURE YUCCA - 3x1 capsule/zi.

In tratament se administreaza: Noni, Culevit sau Shark Aid, Oxy Max si Pure Yucca.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro