0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Giardioza (lambliaza) - tratament naturist

Giardia (Lamblia) intestinalis - Parazit al intestinului subtire si al cailor biliare, produce boala numita giardioza sau lambliaza. In intestin se multiplica rapid, ajungand chiar la 1 miliard de paraziti pe centimetru patrat de mucoasa, astfel apare malabsorbtia (absorbtia deficitara a nutrientilor), deoarece portiuni intregi de pe suprafata intestinala sunt acoperite de paraziti. Giardia (Lamblia) intestinalis se inchisteaza in intestinul omului, chisturile sunt eliminate prin materiile fecale si pot contamina apa sau alimente, care daca sunt consumate, infesteaza alte persoane.

Contaminare cu Giardia (Lamblia) intestinalis se produce prin ingestia chisturilor de pe alimente contaminate (fructe nespalate), maini murdare, apa contaminata.

Giardioza (lambliaza) - Intr-o infestatie masiva, parazitii difuzeaza in tot intestinul subtire si chiar in colon, produc iritarea traumatica si toxica a peretelui intestinal, putand patrunde uneori si in profunzimea mucoasei. Se constata dischinezie intestinala, staza la nivelul duodenului si uneori accelerarea tranzitului jejuno-ileal. Deseori se constata dischinezie biliara de tip hipotonic sau hipertonic, cu modificari de colecistita cronica. Afectarea cailor biliare este produsa pe cale reflexa sau in cadrul tulburarilor neurovegetative.

Simptome in giardioza (lambliaza):
Boala poate ramane latenta, fara simptome in multe cazuri. Manifestarea clinica cea mai obisnuita este dispepsia duodeno-biliara, cu alterarea functiilor hepatice, asociata uneori si de simptome nevrotice. Dureri abdominale difuze, balonari, scaune neregulate, diaree sau constipatie, sindrom de malabsorbtie, lipsa poftei de mancare, scadere in greutate, stare subfebrila, manifestari cutanate (prurit), manifestari alergice, capacitate fizica si intelectuala diminuate, cefalee, astenie, iritabilitate, depresie, iar la copii poate surveni incetinirea procesului de crestere. In cazul in care giardia patrunde in caile biliare extrahepatice si intrahepatice, apare lambliaza hepato-biliara cu rol in declansarea de colecistita, dischinezie biliara, enterita, colita, uneori hepatomegalie, balonare, stare de oboseala, ameteli, pierdere in greutate.

Diagnosticul de giardioza (lambliaza) se face prin examen coproparazitologic, care se repeta de cate ori este nevoie, la interval de 2-3 saptamani, cand exista suspiciunea de infestare cu Giardia (Lamblia) intestinalis si totusi examenul a iesit negativ (nu au fost excretati chisti). Giardia (Lamblia) intestinalis se gaseste sub doua forme in organism: Vegetativa are forma de para, dimensiuni 10-20 microni, parazitii sunt foarte mobili si sunt depistati in sucul duodenal. Chisti (forma de rezistenta a giardiei), sunt ovalari, cu dimensiuni de 8-12/7-10 microni si sunt depistati in materiile fecale.

Tratament naturist in giardioza (lambliaza):
S-a constatat ca in tratamentul giardiozei anumite extracte de plante au un rol antiparazitar eficient si care nu afecteaza ficatul, ci protejeaza capacitatile fiziologice ale acestuia.

Produse naturiste CaliVita foarte eficiente in tratamentul giardiozei

Para Protex - Are efect antiparazitar puternic fiind foarte eficient in tratamentul giardiozei (lambliaza). A sigura o motilitate intestinala buna, are efect antispasmodic, antivomitiv, stomahic si carminativ intestinal (elimina gazele), antialgic (calmeaza colicile).
Oxy Max (oxigen molecular) - Oxigenul creeaza conditii neprielnice de viata pentru parazitii adulti (conditii de aerobioza) si ajuta la refacerea rapida a tesuturilor lezate.
Ac-Zymes - Un tratament naturist sistematic cu lactobacili, tulpina vie si care se reactiveaza in organism, regleaza flora intestinala, protejeaza mucoasa intestinala, fiind utili pentru o buna digestie in cazul giardiozei si a dischineziei biliare.
Meal Time - Produs naturist cu enzime digestive extrase din fructele arborelui tropical Papaya (Carica Papaya), ajuta in digestie imperfecta (constipatie, balonare), stimuleaza secretia sucului biliar in dischinezie biliara si infestare cu giardia, regleaza activitatea ficatului, pancreasului si intestinului gros.

Produse naturiste CaliVita eficiente in tratamentul giardiozei (lambliaza):

PARA PROTEX - 3x1 tablete/zi.

OXY MAX - de 2 ori/zi (dimineata si la pranz) dilutii crescatoare zilnice, incepand cu 5 pana la 15-20 picaturi, in cate 100 ml apa plata.

AC-ZIMES - 3x1 capsule/zi.

MEAL TIME - 3x1 tablete/zi.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro