0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Hepatite acute, hepatite cronice, ciroze - tratament naturist

Functiile ficatului sunt multiple, acesta fiind considerat drept cel mai complex organ din organismul uman. Ficatul este o adevarata "uzina vie" in care se desfasoara continuu mii de procese simultan, cu scopul final de a sustine functionarea optima a organismului. Ca organ fizic si energetic, el constituie cel mai mare laborator al nostru si cel mai important depozit de sange. Celulele hepatice contribuie la asimilarea substantelor nutritive din sange si elimina o mare parte din substantele toxice acumulate in organism - detoxifiere. De aceea, este necesar sa ne pastram integre functiile si sanatatea ficatului. In momentul in care nu mai face fata incarcarii cu substante toxice, va incarca la randul sau sangele cu acele toxine, care se raspandesc in organism. Totodata nu mai produce substantele necesare pentru activitatea inimii sau a altor organe din corp. Este insa remarcabil ca ficatul are o mare capacitate de regenerare, de aceea trebuie actionat rapid in caz de boala a acestuia.

Hepatite acute si cronice - acest termen desemneaza toate inflamatiile acute sau cronice ale ficatului.Tipuri de hepatite: virale, autoimune, alcoolice, medicamentoase, cauzate de toxine, de tulburari metabolice, colestatice, prin deficienta de alfa 1-tripsina, steatoza nealcoolica. Simptome: majoritatea sunt asimptomatice, apar semne nespecifice ca oboseala, febra, scaderea apetitului, dureri de cap, urina colorata, dureri osteoarticulare, icterul este un semn caracteristic in hepatite, dar nu este specific.

Hepatita cu virus C - este, probabil, forma de hepatita virala cea mai periculoasa la ora actuala, deoarece in majoritatea cazurilor este depistata foarte tarziu, dupa ani sau zeci de ani de la infectare si pentru ca este o boala cu evolutie silentioasa, fara simptome si care poate antrena degradarea ficatului; in lipsa tratamentului, hepatita virala cronica C, poate evolua, in general dupa multi ani, spre insuficienta hepatica, ciroza si cancer hepatic; virusul hepatitei C se transmite prin sange- transfuzii, injectare de droguri cu acelasi ac, instrumente chirurgicale si stomatologice sterilizate insuficient.

Hepatita cu virus B - este o boala transmisa prin transfuzii de sange, prin materiale nesterile din chirurgie, acupunctura, stomatologie, explorari invazive, tatuaje, piercing, prin contact heterosexual sau homosexual; hepatitele virale B pot sa dispara spontan in 90% din cazuri, 1% din cazuri produc hepatite fulminante, iar 10% evoluaza spre hepatia acuta, hepatita cronica, ciroza si cancer hepatic.

Hepatita A - se transmite pe cale orala prin apa , alimente sau maini murdare, contaminate fecal; majoritatea infectiilor raman inaparente, fiind urmate de instalarea imunitatii; in general hepatita cu virusul A nu se cronicizeaza, au fost insa semnalate si recaderi, cu valori ale transaminazelor crescute pe timp indelungat.

Hepatita autoimuna - este o boala inflamatorie a ficatului caracterizata prin prezenta de autoanticorpi; prezenta anormala de HLA II - Human Leucocyte Antigen - pe suprafata hepatocitelor, determina atacul anticorpilor contra ficatului si poate evolua catre ciroza.

Hepatite alcoolice - se instaleaza datorita ingerarii, in mod regulat, a unor mari cantitati de bauturi alcoolice si care antreneaza inflamarea tesutului hepatic; pe tot acest parcurs, se instaleaza repetate hepatite acute, care lasa cicatrice fibroase hepatice, din ce in ce mai extinse si care cu timpul duc la ciroza alcoolica.

Hepatita colestatica se instaleaza datorita deficientei cronice de formare si evacuare a sucului biliar si poate evolua spre ciroza colestatica.

Hepatite de origine medicamentoasa si toxica - multe medicamente si toxine, actionand repetat si in doze mari asupra ficatului, provoca pe termen scurt leziuni hepatice, iar pe termen lung pot duce la hepatita acuta, hepatita cronica si ciroza.

Tratament naturist in hepatite acute, hepatite cronice si ciroze hepatice:
CaliVita comercializeaza produse naturiste cu rol protector hepatic, de regenerare a celulei hepatice, cu rol antioxidant si de detoxifiere hepatica, produse care sunt de mare ajutor in hepatite acute, hepatite cronice si ciroze.

Produse naturiste CaliVita eficiente in hepatita acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica

Liver Aid - Are indicatii ca tratament naturist complex in afectiuni hepatice: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, convalescenta si sechele de hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, insuficienta hepatica, cancer hepatic, steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara, litiaza biliara colesterolica, tulburare metabolica hepatica prin consum de alcool, abuz de medicamente sau intoxicatii cu metale grele.
Ocean 21 - Prin continutul sau complex ( Aloe vera, opt alge marine, Pau D`Arco, merisor, sfecla si morcov) are virtuti terapeutice extraordinare in numeroase afectiuni, fiind extrem de util in hepatite si ciroze hepatice.
Arginine Plus - Detoxifierea organismului este efectuata de catre ficat, daca insa acesta este afectat, toxinele se vor acumula in organism. Arginina reduce nivelul amoniacului din organism prin transformarea hepatica in uree, mai putin toxica si eliminata prin urina. Arginina folosita ca tratament naturist este un exceptional protector si regenerator hepatic si participa cu rezultate exceptionale in boli de ficat: hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica, steatoza hepatica (ficat gras), ciroza hepatica, cancer hepatic.
Evening Primrose (luminita de seara) - Contine vitamina E, potasiu, magneziu, acizi grasi esentiali (acidul alfa-linoleic si acidul gamma-linoleic) absolut necesari bunei functionari a organismului in general si a ficatului in special. Componentele sale controleaza procesele inflamatorii, coagularea sangelui si are efecte deosebite in profilaxia si tratamentul hepatitei si cirozei hepatice.
Para Protex - Prin compozitia sa complexa, intervine in buna functionare a aparatului digestiv, are efect antiseptic cu puteri extraordinare (actiune antivirala, antimicrobiana, antimicotica si antiparazitara), produs naturist extrem de util in hepatitele virale si cirozele hepatice.

Produse naturiste CaliVita eficiente in hepatita acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica:

LIVER AID - 3x1 capsule/zi.

OCEAN 21 - 30 ml de 3 ori/zi.

ARGININE PLUS - 3x1 tablete/zi.

EVENING PRIMROSE (luminita de seara) - 3x1 capsule/zi.

PARA PROTEX - 3x1 tablete/zi.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro