0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Liver Aid - produs naturist cu efect protector si regenerator hepatic

Flacon 100 capsule
Pret: 163,47 RON

Ficatul, considerat "bucataria magica" a organismului, este cea mai mare glanda din organismul uman care indeplineste numeroase functii: este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic, are rol in reglarea glicemiei, descompune colesterolul in acizi biliari - acizi indispensabili in asimilarea grasimilor.

In ficat se formeaza vitamine si sunt neutralizati metabolitii toxici.

In perioada fetala, ficatul participa la formarea sangelui, iar dupa nastere, vitamina B12 depozitata in ficat accelereaza formarea optima a globulelor rosii (asigura sinteza hemoglobinei), de aceea, bolile hepatice sunt insotite intotdeauna de o anumita anemie.

Organismul vine zilnic in contact cu numerosi factori nocivi, care determina leziuni hepatice cronice: medicamente administrate timp indelungat (antibiotice), intoxicatii diverse, virusi hepatici, consum abuziv de alcool si grasimi animale - toate aceste duc la hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara, litiaza biliara de consistenta colesterolica.

Apar tulburari in ureogeneza avand consecinta cresterea nivelului de amoniac in sange (amonemie). Valorile deosebit de mari ale amonemiei conduc la forme grave de intoxicatii cu afectarea lantului energetic, cu afectarea activitatii cerebrale. Din aceste motive trebuie actionat energic pentru scaderea amonemiei.

Liver Aid - produs naturist - 1 capsula contine: L-arginina - 100 mg, L-cisteina - 100 mg, L-ornitina - 100 mg, metionina - 100 mg, acid alfa-cetoglutaric -100 mg, L-carnitina - 50 mg, colina - 25 mg, extract de silimarina - 15 mg, crom (picolinat) - 25 mg, seleniu (selen metionin) - 10 mcg, componente cu rol antioxidant, lipocatalizant, de legare a amoniacului, protectie si regenerare hepatica.

L-arginina: Aminoacid esential, protector si regenerator hepatic exceptional, ajuta la detoxifierea hepatica - reduce amoniacul din organism prin transformarea sa hepatica in uree si care este eliminata prin urina. L-arginina are efect antitumoral si reduce efectele secundare din radioterapie si chimioterapie, ajuta la regenerarea si refacerea tesuturilor si organelor (prin stimularea biosintezei de colagen) inclusiv a tesutului hepatic, contribuie la eliminarea amoniacului format in organism. L-arginina este indicata ca tratament naturist in: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, steatoza hepatica, coma hepatica, cancer hepatic.

L-cisteina: Antioxidant, neutralizeaza radicalii liberi din organism impreuna cu seleniul, protejeaza celulele hepatice de actiunea daunatoare a unor radiatii, creste capacitatea de aparare a ficatului si a creierului fata de actiunea nociva a alcoolului si a fumatului.

L-ornitina: Aminoacid cu efect hepatoprotector si detoxifiant - fixeaza moleculele de amoniac pentru formarea de citrulina si astfel scade nivelul de amoniac din organism, scade nivelul de uree din sange si urina, ajuta la o cicatrizare rapida a tesuturilor, pastreaza sanatatea ficatului.

Metionina: Aminoacid care neutralizeaza metabolitii toxici din organism si asigura o buna functionare a celulei heptice.

Acid alfa-cetoglutaric: Participa la eliminarea amoniacului si a altor toxine rezultate in urma metabolismului proteinelor.

L-carnitina: Aminoacid esential necesar in metabolismul grasimilor si care ajuta la detoxifierea ficatului si a intregului organism, in intoxicatie cronica cu unele medicamente si toxine.

Colina: Este implicata in procesul de utilizare a grasimilor si a colesterolului in organism. Are rol in prevenirea acumularii grasimilor la nivelul ficatului - steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara si litiaza biliara de consistenta colesterolica.

Silimarina: Este un extract de bioflavonoide naturale care protejeaza celulele ficatului impotriva acumularilor de toxine si participa la eliminarea lor. Are efect puternic antioxidant si contribuie la regenerarea celulelor hepatice.

Crom: Activeaza enzimele implicate in metabolismul glucozei si in sinteza proteinelor. In lipsa sa, grasimea se stocheaza si colesterolul sanguin este ridicat. Ficatul nu are putere sa preia colesterolul si acizii grasi care se acumuleaza in artere si care induc hipercolesterolemie, ateroscleroza, dischinezie biliara, steatoza hepatica (ficat gras), litiaza biliara de consistenta colesterolica.

Seleniu: Antioxidant puternic, este o componenta esentiala a enzimei antioxidante glutatioperoxidaza, cu rol de aparare a organismului (si a ficatului) impotriva leziunilor produse de radicalii liberi.

Liver Aid este indicat ca tratament naturist complex in afectiuni hepatice acute si cronice: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, convalescenta si sechele de hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, insuficienta hepatica, cancer hepatic, steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara, litiaza biliara colesterolica, tulburare metabolica hepatica prin consum de alcool, abuz de medicamente sau intoxicatii cu metale grele. Liver Aid mareste pofta de mancare, scade greata si balonarile.

Mod de administrare: 3-6 capsule/zi sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 100 capsule.

inapoi la suplimente alimentare

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro