0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Herpes - tratament naturist

Virus herpetic - Infestarea cu acest virus este deosebit de frecventa, 70-80% din populatia in varsta este purtatoare de virus herpetic.Virusul se raspandeste prin contact de la om la om.
Cand simptomele au trecut si leziunile s-au vindecat, virusul este prezent in organism sub forma latenta, in celulele nervoase senzitive din jurul regiunii afectate si asteapta conditii optime pentru a se reactiva: imunitate deficitara a organismului, febra, indigestie, suprasolicitare fizica si psihica, traume psihice, stres, menopauza, expunere prelungita la soare, sau poate sa apara ca efect secundar al medicamentelor. In aceste conditii, virusul herpetic se activeaza din nou, se inmulteste si provoaca simptomele specifice herpesului.

Herpes simplex virus 1 (HVS-1 ) - virusul herpetic care apare pe buze.
Herpes simplex virus 2 (HSV-2 ) - afecteaza organele genitale si se transmite pe cale sexuala.

Virusul Varicella face parte din aceeasi familie si produce varicela, una din bolile copilariei. Dupa perioada de infestare si acest virus ramane in organism intr-o forma latenta, in celulele nervoase ale coarnelor posterioare medulare si cand organismul este slabit, in etapa de adult, sau chiar la o varsta mai inaintata, declanseaza boala numita zona zoster, care are un aspect urat si este foarte dureroasa.

Simptome, manifestari clinice: Pe piele, mucoasa bucala sau vaginala apar vezicule mici, dureroase, umplute cu lichid seros. Herpesul este o afectiune recidivanta, revenirea este semnalata de furnicaturi, usturime si prurit. Periodic, virusul se reactiveaza si se inmulteste. Herpesul care apare foarte des, creeaza o stare de tensiune nervoasa permanenta si poate cauza probleme psihice.
Un sistem imun deficitar faciliteaza aparitia simptomelor, care se pot repeta chiar si lunar. In fiecare dintre noi se ascunde virusul herpetic, dar, la persoanele la care s-a reactivat odata, va aparea intotdeauna.

Tratament naturist in herpes:
Atentie! Herpesul este o boala contagioasa cand este in faza activa, de aceea este bine sa ne protejam de o eventuala infestare. Tratamentul consta in intarirea imunitatii organismului, intarirea rezistentei fata de virusi si folosirea de substante active cu efect antiviral.

Produse naturiste CaliVita cu efect antiherpetic (actiune antivirala)

Virago - Este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele gheara pisicii (Una de Gato sau Cat`s claw), Echinacea (purpurea si angustifolia), Pau D`Arco, frunze de maslin, lizina si zinc. Prin componentele sale are efect antiviral, mai ales asupra virusului herpetic. Echinacea ajuta la activarea macrofagelor, elemente cheie ale sistemului imun care distrug virusii, bacteriile si alti agenti patogeni. Pau D'Arco are efect de stimulare a sistemului imun, efect antiviral puternic. Lizina impiedica inmultirea virusului herpetic prin fixarea sa in locul argininei (aminoacid necesar inmultirii acestui virus). Zincul este indispensabil pentru buna functionare a sistemului imun.
Immunaid (gheara matei, gheara pisicii) - Stiinta medicala moderna a identificat substantele active ale plantei, care sunt considerate printre cele mei eficiente fortifiante ale sistemului imunitar, prin accelerarea formarii si activarii limfocitelor, accelerarea functiei leucocitelor de eliminare a celulelor straine, a agentilor patogeni si a substantelor nocive. Gheara pisicii este utila in tratamentul tuturor formelor de herpes. Zincul adaugat in produs creste efectul imunostimulant al plantei gheara pisicii.
Oxy Max (oxigen molecular) - Oxigenul imbunatateste imunitatea si rezistenta organismului fata de bacterii (mai ales cele anaerobe), virusi, micoze si paraziti in: imunitate deficitara, infectii urinare, tuberculoza, SIDA (ca tratament adjuvant), herpes, varicela, psoriazis, candidoza (Candida albicans).

Produse naturiste CaliVita cu efect antiherpetic (actiune antivirala):

VIRAGO - 3-6 tablete/zi.

IMMUNAID (Gheara matei, gheara pisicii) - 3-6 tablete/zi.

OXY MAX (oxigen molecular) - de 2 ori/zi - dimineata si la pranz - dilutii crescatoare zilnice, incepand cu 5 pana la 15-20 picaturi, in cate 100 ml apa plata.

In tratament se administreaza Virago sau Immunaid si Oxy Max.

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro