0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Iron plus - produs naturist cu fier

Flacon 100 tablete
Pret: 42,33 RON

Fierul este unul din elementele indispensabile vietii, fiind absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din hematii (globule rosii), mioglobinei din celulele musculare si a unor enzime esentiale. 75% din cantitatea de fier din organism este prezenta in hemoglobina hematiilor din sange, iar dintre organe, splina, maduva osoasa si ficatul au continutul cel mai bogat in fier.

Fierul nu este sintetizat in organism si de aceea este necesar un aport exogen corespunzator, prin alimente cu continut bogat in fier (din care doar 2-10% se absoarbe) si prin utilizarea unui produs naturist.

Deficitul de fier produce o anemie grava - anemia feripriva sau hipocroma, care se caracterizeaza prin scaderea numarului de hematii si a hemoglobinei, celulele organismului devin avide de oxigen, fapt care duce la lipsa coordonarii atentiei, la memorie scazuta, irascibilitate, reducerea nivelului intelectual, dificultate la inghitire, palpitatii la efort si o stare generala de rau.

Persoanele predispuse la anemie feripriva: sugari alaptati cu lapte de vaca, scolari si adolescenti cu alimentatie necorespunzatoare, femei - cu pierderi de sange prin hemoragii frecvente in timpul ciclului menstrual, femei gravide, persoane cu pierderi frecvente de sange datorita anumitor afectiuni.

Carenta de fier poate determina si fragilizarea parului si a unghiilor , descuamarea tegumentelor, stari de oboseala , ameteli , micsorarea energiei vitale , imunitate scazuta , aparitia unor tulburari nervoase.

Aportul de fier, prin tratament naturist , este necesar in anemia feripriva constatata prin analize medica: fierul participa la formarea hematiilor, el este constituentul functional al hemoglobinei cu rol in fixarea, transportul si cedarea oxigenului la nivel de inima, ficat, muschi si alte tesuturi. Fierul este necesar femeilor care pierd in timpul ciclului menstrual de doua ori mai mult fier decat barbatii.
In general, necesarul zilnic de fier al femeilor este de 15 mg, dar in cazul femeilor gravide si mame care alapteaza , aceasta cantitate poate ajunge pana la 50 mg; o alimentatie rationala contine circa 6 mg de fier la 100 de calorii, fiind astfel imposibil ca o gravida sa consume zilnic o cantitate de alimente capabila sa-i asigure necesarul zilnic de fier.10-15% dintre sugari , copii , adolescenti , gravide , femei in varsta si sportive necesita suplimentarea cu fier.
Un aport suplimentar cu fier este necesar si persoanelor care consuma cantitati mari de cafea si ceai. Fierul contribuie la dezvoltarea fizica generala, la ameliorarea semnelor de oboseala fizica, la o imunitate eficienta, la regenerarea tegumentelor, a parului si a unghiilor.

Administrarea fierului este recomandata mai ales sub forma chelatata cu aminoacizi. Absorbtia fierului din hrana sau dintr-un produs naturist este marita de prezenta vitaminei C si a bioflavonoizilor, de aceea Iron Plus contine: fier fumarat + vitamina C + bioflavonoid complex din citrice.

Atentie!
Desi absorbtia fierului la omul sanatos este controlat strict de tractul gastro-intestinal, aportul prelungit si in cantitati mari poate duce la acumulari masive in organism, ducand la aparitia bolii denumita hemosideroza. - Este recomandabil ca inainte de inceperea unui tratament naturist cu fier , gravidele si femeile care alapteaza sa consulte medicul curant. - In cazul bolilor reumatismale, micozelor si herpesului cronic, este necesar un aport crescut de fier. - Nu se recomanda consumul de fier in cursul infectiilor, deoarece favorizeaza multiplicarea germenilor care necesita de asemenea fier, suplimentarea cu fier a carentei se va face numai dupa scaderea febrei si incetarea infectiei.

Iron Plus - produs naturist cu fier - 1 tableta contine:
Fier fumarat - 10 mg, vitamina C - 30 mg, bioflavonoid complex din citrice - 10 mg

Mod de administrare:
- la copii - numai in cazul in care s-a diagnosticat anemie feripriva
- la adulti - 1 tableta/zi, sau conform recomandarilor
Prezentare: flacon cu 100 tablete.

inapoi la minerale si oligoelemente

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro