0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Lactobacili acidophyllus with Psyllium

Flacon 100 capsule
Pret: 90,48 RON

Acidophilus with Psyllium este un produs naturist cu probiotice, "bacterii prietenoase" pentru organism si mucilagiu din seminte de Plantago ovata (Psyllium), pentru o flora intestinala echilibrata si sanatatea aparatului digestiv. Probiotice inseamna "pentru viata" si sunt microorgnisme vii, nepatogene, care influenteaza pozitiv sanatatea umana si fac parte in mod natural din flora intestinala.

Flora intestinala - In mod normal, in organismul uman exista un echilibru intre bacterii benefice (in numar mare), bacterii daunatoare (in numar mic) si ciuperci (de exemplu Candida). Antibioticele administrate pe cale orala distrug bacteriile (pe langa bacteriile patogene, distrug si bacteriile benefice) si nu afecteaza ciupercile. Ciupercile se vor dezvolta excesiv, acesta fiind motivul pentru care numeroase tratamente cu antibiotice dau nedorita candidoza vaginala sau bucala.

Flora intestinala dereglata este sursa multor afectiuni: stare generala proasta a organismului, dureri de cap, imunitate scazuta, tranzit intestinal dereglat (constipatie, diaree), balonare, flatulenta, crampe, zgomote intestinale, capacitate de absorbtie scazuta a nutrientilor la nivel intestinal, se instaleaza sindromul de colon iritabil (in perioadele de stres maxim), infectii cu ciuperci etc.

Lactobacillus Acidophilus - Cu aproximativ 70 de ani in urma, savantul Eli Metcnikoff, distins cu premiul Nobel, a observat ca in anumite zone din sudul Europei oamenii traiesc mai mult decat in altele. In urma cercetarilor, acesta a descoperit ca un loc foarte important in alimentatia acestor oameni il ocupa laptele acru, la prepararea caruia contribuie o anumita bacterie. Deoarece localnicii consumau sistematic lapte acru, aceasta bacterie era prezenta in permanenta in tubul lor digestiv.

Eli Metcnikoff a denumit aceasta bacterie Lactobacillus Bulgaricus. Cercetarile ulterioare au dovedit insa ca exista o bacterie, mai importanta decat aceasta, numita Lactobacillus Acidophilus, sau, pe scurt, Acidophilus, care reuseste sa reziste in intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de cinci zile, daca nu li se asigura in mod continuu acid lactic sau galactoza. Acidophilus are meritul de a crea un mediu nefavorabil diferitilor agenti patogeni, reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si lactozei. De asemenea are rol in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism.

Tratament naturist cu probiotice (Lactobacillus Acidophilus)

Lactobacilii Acidophilus ajuta la reintroducerea in tractul intestinal a acestor bacterii prietenoase, esentiale pentru buna functionare a organismului. Lactobacilii indeplinesc o serie de functii importante in organism:

Refac flora intestinala: Cresc numarul de bacterii "prietenoase" si distrug bacteriile patogene (virusul febrei aftoase, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Clostridium, Salmonella, paraziti intestinali etc.).

Au efect antimicotic in candidozele bucale, digestive, urogenitale, la degetele mainilor si picioarelor etc.

Digestie: regleaza echilibrul acid-alcalin, accelereaza descompunerea alimentelor ingerate facandu-le asimilabile; impiedica proteinele nedescompuse sa intre in circuitul sanguin; protejeaza mucoasa intestinala in boala Crohn, gastrita, colita ulceroasa, ulcer gastro-duodenal, dischinezie biliara si amelioreaza manifestarile de colon iritabil; previn si trateaza constipatia si diareea infectioasa si neinfectioasa, reduc flatulenta, balonarea si halena de origine digestiva; curata intestinele prevenind numeroase boli printre care si cancerul de colon.

Halena: prin utilizarea acestui produs naturist cu Lactobacillus acidophillus dispare halena (mirosul neplacut al gurii) provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin.

Intoleranta la lactoza: secreta enzime, mai ales lactaza, care ajuta la digestia nutrientilor in caz de tulburari ale catabolismului lactozei.

Imunitate: cresc capacitatea limfocitelor de a secreta mediatori ai imunitatii si elimina endotoxinele care declanseaza bolile autoimune.

Ficat: imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul ficatului, scad presiunea in vena porta din ciroza cu varice esofagiene.

Sintetizeaza aminoacizii valina, treonina, si acidul aspartic, produc enzime digestive importante, proteine, vitamine din complexul B, cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului si fosforului.

Boli dermatologice: lactobacilii Acidophilus sunt utili in herpes, acnee, psoriazis si alte boli dermatologice.

Un tratament naturist sistematic cu lactobacili Acidophilus (tulpina vie si care se reactiveaza in organism) regleaza flora intestinala, asigura un efect depurativ intestinal, ajuta organismul in constipatie si diaree infectioasa si neinfectioasa, gastrita, ulcer gastro-duodenal, colon iritabil, dischinezie biliara, balonare, flatulenta, halena, intoleranta la lactoza etc.

Atentie!
Produsul Acidophilus with Psyllium poate fi consumat si de catre copii, fiind recomandat mai ales pentru administrare simultana cu antibiotice. Daca copilul mic nu poate inghiti capsula, aceasta se desface, turnandu-se continutul intr-o lingurita cu iaurt.

Atentie!
In cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile este suficient pentru restabilirea florei intestinale. In cazul micozelor profunde , tratamentul dureaza cateva luni si este indicata combinatia: Acidophilus- 3/zi + Garlic - 4/zi + Arginina - 3/zi.

Acidophilus with Psyllium - produs naturist - 1 capsula contine:
Lactobacillus acidophilus activi ........................................2 miliarde
Mucilagiu din seminte de Plantago ovata (Psyllium)...........100 mg (fibre solubile care leaga cantitati mari de lichide cu care formeaza un gel detoxifiant pentru intestin si astfel scurteaza cu cateva ore tranzitul intestinal).

Mod de administrare: 1-3 capsule/zi.
Prezentare: flacon cu 100 capsule.

inapoi la digestie usoara

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro