0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

qProtect - produs naturist cu Ginkgo biloba si antioxidanti. Tratament naturist pentru afectiuni cardio-vasculare si alte boli de cauza vasculara

Flacon cu 90 tablete
Pret: 41,87 RON

qProtect - Produs naturist modern si eficace care contine Ginkgo biloba, beta-caroten, vitamina C, vitamina E si seleniu. Aceasta compozitie de exceptie asigura un efect antioxidant puternic al fiecarui component in parte si ii asigura eficienta in profilaxie si ca tratament naturist in boli cardiovasculare si alte afectiuni de cauza vasculara: ateroscleroza, circulatie arteriala si venoasa deficitare, insuficienta circulatorie cerebrala, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, varice, hemoroizi, memorie deficitara, dementa senila, boala Alzheimer, acufene, retinopatia diabetica, disfunctia erectila, impotenta sexuala, sindromul de rau de inaltime, tulburari de echilibru, diminuarea vederii, oboseala oculara, dureri de cap etc.

qProtect – 1 tableta contine:
Ginkgo biloba..........................................50 mg
Beta caroten............................................3000 UI
Vitamina C.............................................60 mg
Vitamina E..............................................10 UI
Seleniu.....................................................20 mcg

Ginkgo biloba este unul din arborii miraculosi, denumit simbolic “arborele vietii“ si este cel mai vechi copac de pe pamant, traieste ca specie de aproximativ 200 de milioane de ani fiind considerat o “fosila vie”. Are o capacitate extraordinara de rezistenta si supravietuire, de exemplu, in urma exploziei bombei atomice de la Hirosima, toata vegetatia prezenta in zona a disparut, cu exceptia unui singur exemplar de Ginkgo biloba aflat in fata unui templu, de aceea, a fost considerat simbol al vietii si reinnoirii si a fost integrat intre scarile de acces ale templului la reconstructia acestuia. Este originar din China, in Europa a fost introdus in anul 1691, iar in prezent este cultivat intens in scop ornamental sau medicinal in Franta, Statele Unite ale Americii, Japonia, Coreea si China.

Compozitie - In frunzele de Ginkgo biloba au fost identificate mai mult de 40 de substante biologic active, dintre care numai doua sunt responsabile de efectele benefice exercitate asupra organismului: flavonoidele si terpenoizii. Flavonoidele (quercitina si kempferol) au un puternic efect antioxidant, ofera protectie impotriva efectelor nocive la nivel celular produse de radicalii liberi, protejeaza celulele nervoase, musculatura inimii, vasele sanguine, retina, plamanii, pielea, ficatul, vezica urinara, ajuta la mentinerea sanatatii celulelor sangelui.

Flavonoizii din Ginkgo contribuie la functionarea normala a sistemului circulator, asigurand o furnizare adecvata de oxigen si nutrienti catre celule. Acest lucru este foarte important deoarece contribuie la functionarea normala a creierului, la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare, la mentinerea unei circulatii sanguine normale si la functionarea sanatoasa a celulelor. Terpenoizii (ginkgolidul si bilobalidul) imbunatatesc fluxul sanguin prin dilatarea vaselor de sange si reducerea aderarii plachetelor de peretii vaselor.

Tratament naturist cu Ginkgo biloba

Probleme de circulatie arteriala si venoasa, tulburari de circulatie periferica (maini si picioare reci), insuficienta circulatorie cerebrala, ateroscleroza, arterita obliteranta, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, memorie deficitara, capacitate de concentrare si atentie scazute, diminuarea vederii, oboseala oculara, retinopatie diabetica, dureri de cap, acufene, tulburari de echilibru, sindromul de rau de inaltime, dementa senila, boala Alzheimer, disfunctia erectila, impotenta sexuala, varice, hemoroizi.

Beta-caroten, vitamina C, vitamina E si seleniu – Sunt antioxidanti puternici si au efect maxim daca sunt administrati concomitent, ca in produsul naturist qProtect.

Beta caroten - Se transforma in vitamina A in ficat si in aparatul digestiv, este un antioxidant puternic: neutralizeaza radicalii liberi si previne aparitia unor boli cardiovasculare grave (infarct miocardic, accident vascular cerebral), ajuta in tratamentul bolilor de ochi, apara caile respiratorii de infectii, mentine tonicitatea pielii, parului, danturii si gingiilor.

Vitamina C – Vitamina C ajuta la prevenirea instalarii bolilor cardiovasculare (hipertensiune arteriala, ateroscleroza, infarct miocardic si accident vascular cerebral): regleaza metabolismul lipidelor, scade colesterolul sanguin si trigliceridele, reduce oxidarea LDL „colesterol rau” si astfel ajuta la prevenirea oricarei distrugeri la nivelul peretilor celulari, accelereaza conversia directa a colesterolului in acizi biliari si astfel organismul elimina colesterolul in exces, ajuta la repararea peretilor arteriali si previne depozitarea colesterolului la acest nivel.

Vitamina E - Nu permite oxidarea vitaminelor A, C si seleniului, are rezultate pozitive in tratamentul bolilor cardiovasculare: reduce riscul de inflamare a arterelor si de ingustare a acestora (stenoza), creste nivelul de HDL-colesterol (colesterol “bun”), scade nivelul LDL-colesterol (colesterol “rau”) cu efect de protectie vasculara, este un bun vasodilatator si diuretic, in timpul sau dupa infarct menajeaza muschiul inimii, accelereaza vindecarea dupa interventii chirurgicale pe arterele coronare.

Seleniul - Acestui element i se atribuie un rol important in prevenire si ca tratament naturist in bolile cardiovasculare deoarece s-a observat o legatura stransa intre lipsa seleniului din organism si declansarea acestor afectiuni (ateroscleroza, accident vascular cerebral, infarct miocardic). Seleniul stimuleaza circulatia sanguina, stimuleaza activitatea muschiului cardiac si functionarea lui ritmica.

Organismul sanatos produce suficienti antioxidanti pentru neutralizarea radicalilor liberi, insa, odata cu inaintarea in varsta, in prezenta unor boli in organism si a unor factori nocivi din mediu, organismul produce antioxidanti in cantitati insuficiente. Administrarea unui produs naturist cu continut de antioxidanti puternici reprezinta un ajutor enorm pentru organism.

Atentie!
Consumul de Ginkgo biloba nu este recomandat in perioada sarcinii si a alaptarii, pe durata urmarii unui tratament cu anticoagulante sau inaintea unei interventii chirurgicale, deoarece creste timpul necesar coagularii sangelui.
.

Mod de administrare: 3x1 tablete pe zi sau conform indicatiilor.
Prezentare: Flacon cu 90 tablete.

inapoi la antioxidanti

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro