0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Stress management B complex - in profilaxie si tratament naturist

Flacon 100 tablete
Pret: 56,1 RON

Complexul vitaminic B cuprinde: vitamina H (biotina), acid para-aminobenzoic (PABA), colina si inozitol - care isi exercita efectele biochimice si fiziologice specifice in mod sinergic, intr-o stransa dependenta.

Preparat modern - produs naturist cu absorbtie intestinala lenta (retard), asigura un nivel sanguin constant pentru un timp mai indelungat.

Vitamina B1 - tiamina, este absolut necesara in producerea de energie, in metabolismul glucidelor, pentru functionarea normala a musculaturii, a sistemului cardio-vascular si a sistemului nervos - stres, depresie, anxietate, pentru cresterea randamentului intelectual - memoria. Carenta sa produce boala "beri-beri".

Vitamina B2 - riboflavina, are rol determinant in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor si in catabolismul lipidelor si glucidelor, imbunatateste vederea, contribuie la dezvoltarea fizica, la mentinerea si repararea tesuturilor. Aport crescut este necesar la alcoolici, persoane in varsta, femei insarcinate, care alapteaza sau care iau contraceptive orale, la sportivi. In deficienta de B2 apar crapaturi la colturile buzelor, buze rosii si inflamate, cu aspect solzos, iar ochii sunt sensibili la lumina, lacrimeaza si sunt iritati.

Vitamina B3 - nicotinamida, niacina, vitamina PP - este singura vitamina care poate fi produsa in organism din triptofan. Asigura functionarea normala a sistemului nervos si digestiv, are rol in procesele metabolice, participa la producerea de energie, mentine sanatatea pielii si mucoaselor, contribuie la producerea de acizi grasi, steroizi, testosteron, estrogeni si insulina, scade nivelul de colesterol si trigliceride, amelioreaza durerile din ulcer si combate halena. Deficienta de B3 produce pelagra cu diaree, dermatita, depresie si dementa, boala afecteaza in special pielea, sistemul nervos si digestiv.

Vitamina B4 - acid folic, contribuie la formarea hemoglobinei si a globulelor rosii (anemie), intervine in procesul de crestere, in metabolismul unor aminoacizi, acizi nucleici si proteine, este foarte necesara in cursul sarcinii si in copilarie. Deficienta sa produce anemie pernicioasa cu diaree, stare de slabiciune si oboseala, limba si cavitatea bucala sunt rosii si inflamate.

Vitamina B5 - acid pantotenic, favorizeaza cresterea, rezistenta si pigmentarea parului (in caderea parului si incaruntire prematura), favorizeaza mentinerea structurii si functiei normale a pielii si este indispensabila functionarii glandelor suprarenale.

Vitamina B6 - piridoxina, reduce greata din primele luni de sarcina, amelioreaza durerile asociate ciclului menstrual, reduce aparitia cariilor dentare, participa la formarea globulelor rosii - in anemie, asigura functionarea normala a sistemului nervos - in depresie, stres, anxietate, dementa, schizofrenie, scaderea capacitatii de memorare; in imunitate deficitara - participa la formarea de anticorpi; participa la formarea si functionarea normala a tesutului muscular.

Vitamina B7 - biotina, vitamina H, este componenta unor enzime care au rol in metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor; impiedica incaruntirea prematura si caderea parului, fiind utilizata cu succes si in prevenirea alopeciei (cheliei); amelioreaza durerile musculare dupa efort fizic la sportivi.

Vitamina B9 - inozitol, participa la multiplicarea celulelor sanguine - anemie, imunitate scazuta; impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulare nervoase si ajuta la transmiterea influxului nervos si deci, a activitatii cerebrale: stres, depresie, dementa, schizofrenie etc.; favorizeaza cresterea parului si previne ateroscleroza.

Vitamina B10 - PABA, acid para-aminobenzoic, contribuie la formarea hematiilor si a hemoglobinei - in anemie; favorizeaza sinteza acidului folic si absorbtia acidului pantotenic; lipsa sa duce la incaruntire si aparitia eczemelor.

Vitamina B12 - ciancobalamina, asigura functionarea tuturor celulelor din organism, contribuie la dezvoltarea normala a organismului, participa la producerea hematiilor - in anemie si la metabolismul proteinelor, carbohidratilor si lipidelor; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos - in stres, iritabilitate, depresie, anxietate, dementa, schizofrenie, capacitate de memorare si pastrarea echilibrului psihic.

Complexul vitaminic B este util oricarei persoane, aceste vitamine fiind folosite cu succes in tratamentul naturist al multor afectiuni: anemie, stres, depresie, anxietate, dementa, schizofrenie, memorie slabita, dermatite, caderea parului, alopecie, imunitate deficitara etc.

Complex B - produs naturist CaliVita - cu diferite concentratii:

Stress Management B-Complex
Supliment alimentar cu vitamine si minerale
O tableta contine:
Colina.................... 100 mg
Inozitol................... 100 mg
Vitamina C............... 60 mg
Niacinamida............. 15 mg
Magneziu............... 13,5 mg
Acid pantotenic........... 5 mg
Vitamina B6............... 2 mg
Vitamina B2............ 1,8 mg
Vitamina B1............ 1,3 mg
Acid folic............... 100 mcg
Vitamina B12........... 2 mcg

Mod de administrare: 1-3 tablete/zi
Prezentare: flacon cu 100 tablete

Mega B-Complex
Supliment alimentar cu vitamine
O tableta contine:
Tiamina................... 100 mg
Riboflavina............... 100 mg
Niacinamida............. 100 mg
Acid pantotenic......... 100 mg
Piridoxina................. 100 mg
Colina....................... 100 mg
Inozitol...................... 100 mg
PABA........................ 100 mg
Acid folic.................... 125 mg
Ciancobalamina......... 100 mg
Biotina...................... 100 mg

Mod de administrare: 1-2 tablete/zi
Prezentare: flacon cu 100 tablete

inapoi la vitamine

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro