0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Power mins - produs naturist cu minerale si oligoelemente pentru copii peste 6 ani si adulti

Flacon 100 tablete
Pret: 54,58 RON

In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta mare pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu insa, ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul benefic.
In timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, nu este capabil sa sintetizeze minerale, acestea trebuind aduse prin aport alimentar. Daca dintr-o cauza sau alta mineralele lipsesc din alimentatie, pot sa apara dereglari serioase ale metabolismului, in aceste cazuri se impune un adaos de minerale folosind un produs naturist.

Organismul uman are un necesar zilnic din anumite minerale care se regaseste in produsul naturist Power Mins: calciu (din carapace de scoica si citrat) - 250 mg, magneziu (oxid si aspartat) - 150 mg, potasiu (citrat si aspartat) - 24,75 mg, zinc - 7 ,5 mg, mangan - 4 mg, fier (fumarat) - 4 mg, cupru - 0,5 mg, iod (din alge marine) - 50 mcg, seleniu (seleniu-metionina si selenat de sodiu) - 20 mcg, crom (picolinat) - 50 mcg, molibden - 125 mcg.

Calciu: component major al scheletului si articulatiilor, este indispensabil pentru transmiterea influxului nervos si pentru tonicitatea musculara, impreuna cu vitamina K intervine in coagularea sangelui, in reglarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, activeaza enzimele implicate in digestia grasimilor si proteinelor si in producerea de energie. Este folosit in profilaxia si tratamentul unor afectiuni ca: rahitism, osteoporoza, carii dentare, aritmie cardiaca, hipertensiune arteriala, colesterol marit- hipercolesterolemie, depresie. Un tratament naturist cu calciu este indicat la orice varsta: copii, adolescenti, tineri, adulti, femei in perioada post menopauza.

Magneziu: este esential pentru activitatea muschilor in asociere cu calciu, ia parte la transmiterea influxului nervos, la contractilitatea si relaxarea musculara, asigura transportul calciului in oase, activeaza sute de enzime pentru o buna functionare a celulelor. In lipsa sa apar spasme musculare, tremuraturi, convulsii, oboseala cronica, dureri musculare, depresie, tulburari de somn, formare de cheaguri intravasculare, tulburari gastrointestinale. Este important ca tratament naturist in hipertensiune arteriala, angina pectorala, retinopatie diabetica, diabet - are rol in producerea insulinei, depresie, stres - are efect calmant asupra organismului, spasme musculare, osteoporoza.

Potasiu: se gaseste mai ales in celulele musculare, ajuta muschii pentru a reactiona si a produce energie, are rol in sinteza tesutului osos, ia parte la metabolizarea glucozei in glicogen si la reglarea ritmului cardiac, protejeaza rinichii de distrugerile hipertensiunii arteriale, este folosit pentru transmiterea semnalelor nervoase si are rol in profilaxie si ca tratament naturist in hipertensiune arteriala, aritmie cardiaca.

Zinc: este un component esential pentru mai mult de 20 de enzime asociate cu multe procese metabolice diferite. Un tratament naturist cu zinc ajuta functia de reproducere, crestere si dezvoltare; in adenom de prostata, reduce marimea prostatei si previne aparitia cancerului de prostata; in diabet - carenta de zinc conduce la incapacitatea de a produce enzimele folosite in metabolismul glucozei si la rezistenta celulelor la insulina; in boli de ochi - degenerescenta maculara, cataracta, nevrita optica, inflamatia nervului optic; in stres fizic si mental; ajuta procesul de vindecare dupa operatii chirurgicale sau fracturi si raniri, dezvolta simtul gustului si mirosului.

Mangan: se gaseste in oase, ficat si rinichi, intervine in sinteza colagenului - proteina prezenta in toate tesuturile organismului, la constructia oaselor si articulatiilor, in metabolismul glucidelor si steroizilor.

Fier: are rol in cresterea numarului de hematii si a formarii hemoglobinei - in anemie feripriva, in transportul si stocarea oxigenului, in producerea de energie, in imunitate - cresterea numarului de leucocite si a rezistentei la infectii.

Cupru: este un mineral multifunctional, antioxidant natural, incetineste imbatranirea, are rol esential in formarea hemoglobinei si transportul oxigenului in tesuturi in anemie, controleaza nivelul de histamina in alergie, este prezent in numeroase enzime, dintre care superoxid dismutaza si care este eficienta in artrita.

Iod: are rol in producerea hormonilor tiroidieni si este folosit pentru cresterea fizica si dezvoltarea mentala, in functionarea sistemului nervos, a sistemului cardiovascular si metabolismul tuturor substantelor nutritive.

Seleniu: antioxidant puternic, combate radicalii liberi - molecule raspunzatoare de distrugerea celulelor. Ca tratament naturist are indicatii in prevenirea cancerului, boli ale tiroidei, artrita, distrofii musculare, boli cardiovasculare, oboseala, depresie, anxietate, infertilitate, imbatranire precoce, diabet.

Crom: activeaza enzimele implicate in metabolismul glucozei si in sinteza proteinelor, este mineralul major in producerea insulinei si a reglarii glucozei. In lipsa sa apar diferite afectiuni ca: oscilatii glicemice, diabet, obezitate, hipercolesterolemie, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, imbatranire prematura.

Molibden: are rol in metabolismul glucidic si lipidic, este component important al enzimei care asigura utilizarea fierului.

Mod de administrare:
- copii peste 6 ani - 1 tableta/zi, sau conform recomandarilor.
- adulti - 2-4 tablete/zi, sau conform recomandarilor.

Prezentare: flacon 100 tablete.

inapoi la minerale si oligoelemente

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro