0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Strong bones - produs naturist cu calciu si magneziu

Flacon 100 capsule
Pret: 57,2 RON

Flacon 250 capsule
Pret: 111,1 RON

Calciul si magneziul sunt minerale indispensabile organismului si sunt necesare in: rahitism, osteoporoza, carii dentare; pentru functionarea optima a aparatului cardiovascular in hipertensiune arteriala, aritmia cardiaca, infarct miocardic, colesterol marit; a sistemului nervos in stres, depresie, nevroza, psihoza; a musculaturii in spasme musculare, tetanie, spasmofilie si spasme coronariene. Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu si magneziu este de 2:1. Tratament naturist cu calciu si magneziu:

Calciul este cel mai raspandit mineral din organism, este prezent in oase si dinti, restul se gaseste in cea mai mare parte in sange. Calciul este folosit in profilaxie si ca tratament naturist in: Osteoporoza si rahitism. Calciul are rol in formarea oaselor si a dintilor si mentine tineretea oaselor. Oasele ating nivelul maxim de grosime si rezistenta intre 25-30 ani, insa, dupa o anumita varsta, mai ales la femei dupa menopauza, are loc decalcifierea coloanei vertebrale, a soldurilor si a incheieturilor, de aceea este necesar sa fie suplimentat, iar tinerii si mai ales fetele, inainte de varsta de 25 ani sa inmagazineze calciu in organism.

Calciul previne cresterea tensiunii arteriale care apare odata cu varsta - hipertensiune arteriala, previne accidentul vascular cerebral, ajuta in aritmia cardiaca, previne infarctul miocardic.

Calciul scade nivelul colesterolului total si al LDL"colesterol rau" din sange, prin blocarea absorbtiei grasimilor saturate in tractul gastrointestinal - in hipercolesterolemie . Calciul este implicat in transmisia impulsurilor nervoase, ajuta la contractarea si relaxarea muschilor - in special a inimii, combate insomnia, asigura buna coagulare a sangelui, ajuta la o buna utilizare a fierului, actioneaza ca un catalizator al enzimelor, contribuie la absorbtia vitaminei B12, ajuta la reglarea permeabilitatii celulelor, contribuie la mentinerea unui ph neutru a fluidelor din organism.

Magneziul se gaseste mai ales in oase, iar restul in muschi, sange, tesuturi moi si celule. Este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si proteinelor. Este un mineral care conserva tineretea, mai ales in cazul inimii: in lipsa magneziului, mitocondriile celulelor si in special ale inimii sunt din ce in ce mai lezate si astfel apar spasme coronariene, aritmie cardiaca, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, stop cardiac, hipertensiune arteriala.

In hipercolesterolemie scade nivelul colesterolului sanguin si astfel previne ateroscleroza. In stres si in lipsa magneziului, glanda suprarenala elibereaza adrenalina in cantitati mari care intretine contractia musculara - tetanie, spasmofilie si apare sindromul de oboseala cronica, epuizare, insomnie, depresie, psihoza, nevroza. In diabet, magneziul ajuta la prevenirea complicatiilor si poate interveni chiar si in desfasurarea bolii.

Magneziul are indicatii in tetanie, spasmofilie, sindromul de oboseala cronica si de hiperactivitate, stres, depresie, inhiba excitabilitatea neuronilor, regleaza relaxarea si contractilitatea muschilor, creste rezistenta organismului fata de infectii, imbunatateste randamentul intelectual, mentine integritatea danturii, impiedica formarea de calculi renali si biliari cu continut de calciu. Aportul de magneziu trebuie sporit si la gravide, mame care alapteaza, femei care utilizeaza anticonceptionale sau medicatie cu hormoni estrogeni.

Strong Bones - produs naturist cu calciu si magneziu, 1 capsula contine:
Calciu (carbonat, acetat, citrat si alfa-cetoglutarat).......................................300 mg
Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat si alfa-cetoglutarat).....150 mg

Mod de administrare: 3x1 capsule/zi, sau conform recomandarilor, intre mesele principale.
Prezentare: flacon cu 100 si 250 capsule.

inapoi la minerale si oligoelemente

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro